دیوثا چرا مثل آخر فصل 1 باز زدن همه رو کشتن(sm54)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوثا چرا مثل آخر فصل 1 باز زدن همه رو کشتن(sm54)(sm2)
حسین باعث شدی یادم بی افته که فصل دوم این امده اونقدر مشغول کار و زندگی بودم اصلا نفهمیدم فصل دومش کی امده(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم خیلی وقت پیش دانلود کرده بودم..تازه از 1 هفته پیش شروع کردم ببینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینش... فصل دومش چون داستانش جا افتاده بود خیلی بهتر بود(sm120)
فصل اول قسمت دوم(sm51)
تا اینجا که تونسته نظرمو جلب کنه(sm132)
یعنی تازه شروع کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی فصل اولش اومده بود من خدمت بودم اصلا نمیدونستم همچین سریالی اومده(sm74)
تا قسمت 3.4 فصل اولش یکم رو مخ بود.. بعدش خیلی خوب شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اینجوره که عالیه.(sm59)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوش عنوان تاپیک تغییر بده قسمت هفتم پاک کن تموم شده که(sm51)
سریال جذابیه(sm127)