-
1 فایل پیوست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ دوست دارم گروه کر دختران دبیرستانی در اردوگاه رامسر (پیش از انقلاب) بین سال های 1345 تا 1355
(تبدیل شده از روی نوار ربع اینچ اصلی)
ترانه سُرا : شهرام وفایی
آهنگساز : امیر آرام
این گروه متشکل از دختران دبیرستانی بوده که توی گروه های سرود منطقه ای فعالیت می کردند و به این گروه دعوت می شدند.
پیشنهاد میکنم حتما حتما دانلود کنید و گوش کنید ببینید چقدر زیبا میخونند. خواننده اصلی این آهنگ شاهرخ است که کیفیت اصلی آهنگش رو در بالا براتون گذاشتم.
یه آهنگ دیگه با کیفیت ریل از این گروه کر دارم اگه دوست داشتید براتون میگذارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
1 فایل پیوست
پل (اولین اجرا) (با کیفیت استودیو)
آهنگساز و تنظیم کننده: واروژان
شعر: ایرج جنتی عطایی
خواننده: گوگوش
توضیح: این اجرا نایاب شده بود ، اجرایی که توسط اداره ی نگارش ساواک ، تعدیل شد . آنجا که می گفت :
کسی به یاد مریم های پرپر / کسی به فکرکوچ کفترا نیست
به فکر عاشقای دربه در باش / که غیر از ما کسی به فکر ما نیست
تغییر کرد و شد :
بذار قسمت کنیم تنهایی مون رو / میون سفره ی شب تو با من
بذار بین من و تو دستای ما /پلی باشه واسه از خود گذشتن
-
1 فایل پیوست
ترانهی پرسه (با کیفیت استودیو) (تبدیل شده از نوار ربع اینچ)
شاعر: اردلان سرفراز
سازندهی ملودی: محمدحیدری
تنظیم کننده: ناصرچشم آذر
خواننده: مرتضی
ضبط: استودیو پاپ
-
-
(sm171)(sm171)(sm171)(sm171)
-
(sm137)(sm160)(sm160)(sm160)(sm160)(sm224)(sm224)( sm152)(sm152)(sm152)(sm109)(sm109)(sm109)(sm211)
-
1 فایل پیوست
-
سلام
خیلی ممنون (sm10)
یه خواهش
آهنگهای بوی خوب گندم از داریوش و مرد من از سیمین غانم رو با کیفیت ریل دارین در تاپیک قرار بدین؟
با تشکر
-
1 فایل پیوست
چشم من (کیفیت اصلی ضبط شده از روی نوار ریل )
ترانه سرا: اردلان سرفراز
آهنگساز: حسن شماعی زاده
تنظیم کننده: واروژان
خواننده: داریوش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
سلام خسته نباشید از تاپیک خوبتون ممنونم
اگه امکانش است آهنگ شب ابی عزیز رو با کیفیت خوب یزارید
اگر کل آلبوم قرار بدید که یه دنیا ممنونم اسم آلبوم شب 1972(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)