@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به مناسبت عید نوروز رایگان برای تمام کاربرا
----------
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Shir To Shir DVD Caltex Records.part5
Shir To Shir DVD Caltex Records.part6
قربونت زنده باشی عزیز مهربون (sm127) عید شما هم مبارک (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی بازم فدات میشه عاشقونه مثل من (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی این دنیا فقط یه دیوونه مثل من
حالا که اسیرته دل ناقابل من تا 2 رنگی نکنی با من و دل من
(sm50)(sm81)
(sm2)
به تقویم ها اعتباری نیست .... اگر تحولی در دل و زندگیتان روی داد مبارک است.
راز نو شدن را باید دانست وگرنه بهار یک فصل تکرار شدنی است گذشت عمر تبریک ندارد.....
صافی دل ها و نو شدن ها تبریک دارد....
دلهایتان صاف...اندیشه هایتان نیک و روزگارتان پر از شادی و سلامت و برکت.
نوروز مبارک دوستان عزیز
دوستان کسی ویژه برنامه سال تحویل BBc رو داره کامل؟
سال نو همگی مبارک
امیدوارم سال خوب و خوش و همراه با سلامتی و آرامش داشته باشید (sm127)
عید و امسال عیدی ندارم
بجای عیدی عزیزم من تو رو میخام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام عیدتون مبارک دوستای گلم(sm127)