(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک: آپلیفتینگ ترنس
پ.ن: این ترک را بینهایت دوست دارم یه شاهکاره به تمام معناست
(sm172)لینک برام کار نکرد با فایلگیر هم زدم اونم نتونست بگیره
سرور ترین بیت موقتا داون شده به زودی درست میشه احتمالا علیرضا جان (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان ...
چند وقت پیش تو یه مکانی یه ریمیکسی به گوش خورد البته به زبان فارسی خواننده اش مرد بود ولی نمی دونم کیه یه جورایی سنتی بود ، (من این همه شیدایی دارم ز لب جامی) اینو می خوند ، خیلی خوب بود ...
آیا شما ندارید ، زان بی نشان نشانه
شرمنده میلاد جان من سنتی اهلش نیستم (sm25) (sm291)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف سنتی می خوند موزیک خیلی house بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایتش باز میشه ولی دانلود نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک جدید جایگزین شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ترین بیت هم چه آپلودسنتر مزخرفیه (sm3)
تلفیق الکترونیک و سنتی رو کلا خوشم نمیاد (sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم منظور شما این آهنگ باشهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]