[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اولش هم مشخص بود که ب راحتی اجرا نمی شه و کاربرا قبول نمی کنن این تعرفه ها و سرویسای احمقانشون رو ...فقط ای کاش دربقیه موارد هم اعتراضات و اتحاد ی وجود داشت(sm50)
اعتراض کاربران نتیجه داد(sm74)(sm74)(sm118)(sm118)
البته اگه تعرفه های بعدی رو ببینیم چه گلی میخان بگیرن سر ملت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hmi70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود بر شرف همه کسانی که به هر نحوی اعتراضشونو نشون دادن . این پست آقای وزیر یعنی اینکه غلط کردم ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hmi70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین امروز گفتم اگه پاتو کج بذاری ملت دهنتو سرویس میکنند
آقای وزیر حواست باشه دوباره اشتباه نکنی وگرنه دوباره به غلط کردن میافتی (sm128)
قطعا به هیچ عنوان دولت و وزارت ارتباطات و مخابرات از درآمد نجومی اینترنت به خاطر رفاه حال مردم کم نمیکنن . شک نکنید.
اینترنت کاملا نامحدود با سرعت بالا و قیمت مناسب یه خیال پردازیه . یا پیچ سرعتو میبندن یا پیچ حجمو.یا این که قیمتو میبرن بالا.
دقیقن.بالاخره ی کاری میکنن ک ملت زیاد حالشو نبرن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف شما قبول اما قطعا با توجه به اعتراضات فهمیدن مردم هالو نیستند و مطمئنا طرح بعدی به این بدی و مسخرگی نخواهد بودنقل قول:
تا ببینیم چی بشه،هر چه پیش آید خوش آید.ولی من چشمم آب نمیخوره چون از ی طرف isp ها وایسادن از ی طرفم بالاسریا،خلاصه ی جوری باید بشه ک هم isp سود بکنه هم بچه های بالا(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]