دمت گرم، راحت تونستم دانلود کنم درایور رو (sm10) عالی بود...
نمایش نسخه قابل چاپ
دمت گرم، راحت تونستم دانلود کنم درایور رو (sm10) عالی بود...
ببر بیرون نشون بده اگه خودت نمیتونی درستش کنی منم از این بیشتر دیگه نمیتونم کمکت کنم اینجوری!نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein71123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه درایور درسته برای 7-8-8.1 مشترکه
عباس حالا یعنی کارت گرافیک من دیگه آپدیت نمیشه؟(sm74) یعنی بای بای؟(sm81)(sm120)
(sm2) نعنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نکنه داداش باشه ولی جالبه dvd گرافیک خودش راحت نصب میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارت گرافیکت برند چه شرکتیه؟ ایسوس، ام اس ای ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein71123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه asus هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
ویندوز 7 رو انتخاب کن اگه همینه دقیقاً کارت گرافیکت، دانلود کن ببین اینم ارور میده باز ؟ (sm178)
مدل 4 گیگ هم فک کنم داره gt 730 برا شما 2 گیگه یا 4 ؟
اون لینکی که دادم برا مدل 2 گیگ هستش
این 4 گیگشه :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی دانلود کردم اما بازم ارور داد 🤔😭نقل قول: