آقا یه سوال
سایتی هست که به صورت رسمی ( طوری که سودش به خواننده برسه ) که به صورت تراک تراک آهنگا رو بفروشه که فقط اون تراک هایی که قشنگه از آلبوم بخریم ؟ (sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا یه سوال
سایتی هست که به صورت رسمی ( طوری که سودش به خواننده برسه ) که به صورت تراک تراک آهنگا رو بفروشه که فقط اون تراک هایی که قشنگه از آلبوم بخریم ؟ (sm51)
این مربوط به خواننده های کار اولیه --- یا کسائی که با پول خواننده شدند ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار اول فقط برای معروف شدنه ---
خواننده های تازه کار معمولا بین 5 تا 10 میلیون فقط برای پخش آلبومشون به شرکت پخش پرداخت می کنند ---
این پول هیچ وقت با فروش آلبوم بر نمی گرده --- واسه همینه که کار را ارسال می کنند تا بیشتر معروف بشن ---
نه بابا --- آلبوم دگر دیس --- فرشاد رمضانی ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمبود ترافیک (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MoRe [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی دونم فلسفه کارشون چیه --- حتما آمار دانلود و پخش گسترده براشون مهمتره --- این کار به استقبال بیشتر از کنسرتشون کمک می کنه به هر حال ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال کنسرت منبع اصلی درآمده ---
این محمد حشمتی چقدر خوبه ---
الان تو شبکه اصفهان بود --- زنده اجرا کرد --- عالی بود ---
همون بیپ تیونزنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته باید بدونی که سود عملا به شرکت های ناشر میرسه نه خواننده... خواننده جور دیگه ای سود میبره... یعنی خواننده میاد آلبومُ به شرکت های ناشر واگذار می کنه و پولشو میگیره، دیگه هر چی سود فروش هست میرسه به شرکت ناشر... حالا اگه فروش خوب باشه تو قرارداد بعدی، خواننده قیمت بالاتری میگیره برای واگذاری امتیاز آلبومش
راستش من تا حالا آلبوم نخریدم و همش دانلود کردم (sm25)نقل قول:
معمولا هم از میون آلبوم ها نهایتا 2-3 تراکو بیش از یه بار گوش میدم ( مگر آلبوم خیلی شاخ باشه ) گفتم لااقل پول اون تراک هایی که گوش میدمو بدم (sm59)
آخه گفت خودت خریدی... من همچین آلبوم نخریدم... من فرشید اعرابی خریدم براش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]