طرفدارایه یگانه ،جاستیا
ادب و شعورشون تو همه جا زبون زده
ما کلن به کسی توهین نمیکنیم
از کار یا آهنگ کسی خوشمون نیاد
خیلی شیک گوش نمیدیم کارشو و نظر تخریب کننده نمیدیم!
اما متاسفانه طرفدارایه بی منطق بعضی از خوانندها کم لطفی میکنن
نمایش نسخه قابل چاپ
طرفدارایه یگانه ،جاستیا
ادب و شعورشون تو همه جا زبون زده
ما کلن به کسی توهین نمیکنیم
از کار یا آهنگ کسی خوشمون نیاد
خیلی شیک گوش نمیدیم کارشو و نظر تخریب کننده نمیدیم!
اما متاسفانه طرفدارایه بی منطق بعضی از خوانندها کم لطفی میکنن
الان ناراحتیه تو دقیقا از چیه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
:)))))
از چی ناراحتی به عمو بگو؟؟
مثل اینکه یه سورپرایز دارن چند ساعت دیگه برا البوم یگانه
چیزی که مشخصه آلبوم به آلبوم داره افت میکنه
این نظر منه
یکم نو آوری خلاقیت
خواننده ای که بخواد با تکرار کاراش فقط درصدی از طرفدارای افراطیشو راضی کنه که خواننده نمیشه
این نوع طرفداریا واسه کسایی که سنوسالشون کمه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان برو فیسبوک تتلو یه حرفی بزن هزارنفر میریزن سرت (sm70)
باشه به قول سایر دوستان محسن جزو نفرات اول نیس
برین خوش باشین(sm59)
از احسانی که روزبه باعث شد خیلی کارش بگیره
از فرزاد فرزین که ملودیاش تکراری شده و دو تا البومه درجا زده
از چاوشی بگم که معمولا تو البومش دوسه تا اهنگش خوبه
بابک جهانبخشم و حمید عسگری و بقیه که تکلیفشون روشنه !!!!!!
موسیقی ایران همینه
همین خواننده هایی که داریم
گوش میدیم و لذت می بریم
حالا هر کی خوشش نیومد میتونه گوش نده
ترانه ملودی تنظیم محسن یگانه
خواننده ایی که خودش رو پایش خودش وایساده از اولم همین بوده
همیشه حضور آدمای خیلی موفق ،باعث میشه افرادی که تو کارایه روزمرشونم موندنو همیشه ناموفقن چشم دیدن موفقیت روز ب روز افراد نابغه رو ندارن!
همین دیگه البوماش مزخرف میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط brzz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جهانبخش هم همه این کارا رو میکنه چرت میشه
بعد میشه نابغه (sm2) این خواننده های درپیت که اهنگاشون هم از سایت پخش میشه خیلیاشون همه این کارا رو میکنن ولی دلیل نمیشه خوب باشه
خیلی خواننده ها هستن فقط میخونن ولی اهنگسازی و تنظیم و ترانه رو میدن به کاربلد اهنگشون میترکونه
من موندم سنگ کدوم خواننده رو به سینه می زنین !!!!!!!!
که البوم هنوز نیومده این همه تخریبش می کنین
همه خواننده ها نسبت به البومای تغییر داشتن
حالا قرار نیس چون با گذشته ها بیشتر خاطره داریم کارای جدیدو بکوبیم !!!!
جاست یگانه
(sm2) این brzz یه پولی میگیره بابت حمایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز شما به دلیل سمپاتی که دارید رجوع میکنید به گذشته.من در کلیت اصلا این موسیقی و ترانه های وزارت ارشاد رو نمیتونم هضم کنم.در این باره زمانی اساسا این نوع ترانه رو مضحک میدونم که جز گفتن زبان عشق اون هم به این هجم اغراق آمیز یک نوع خیانت محسوب میشه.این خیانت در کلیت منظورم هستش که شامل اکثر خواننده های ارشادی میشه.اصلا زبان ترانه ممیزی بازگو کننده واقعیت های جامعه ما نیست.حتی در قالب موسیقی پاپ که یک شکل ساده و همه فهم داره. من اگر خورده ای گرفتم برای این بود که شما به این آلوم و ترانه ها نگاه کنید. هیچ خروجی درستی نمیبینم. من مشکلی با محسن یگانه و هیچ خواننده ای ندارم. مقصود تمام گفته های من اینه باید یه بازنگری به این نوع ترانه گفتن بشه.یک جوی حاکم شده برای فضای مجازی که هر کسی برای خواننده مورد علاقش کف و هوار میزنه صرفا از کورس هواداری عقب نمونه.هیچ نقدی وجود نداره.هر کسی هم که بخواد حرفی بزنه متهم میشه به حسادت و .... من گفتم این نوع ترانه عرضه کردن هیچ کمکی نمیکنه به موسیقی ایرانی. حتی یک خود زنی محسوب میشه.هیمنطوری سانسور وجود داره.چرا ما وضع رو بدتر میکنیم. من فقط نظرم در مورد ترانه های این البوم بود.و زیاد هم نظر نمیدم تو این فروم ها.ولی از اونجایی که محسن یگانه رو فردی میدونم که مخاطب داره نقد کردم و شما هم میتونید به دور از تعصب نقدش کنید. این خیلی میتونه کمک کنه به بهتر شدن خواننده.همیننقل قول:
نوشته اصلی توسط M.E.H.Я[email protected] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
در پیت بقیه خواننده ها هستن
سواد موسیقی ندارن هی به بقیه متوسل میشن براشون یه کاری کنه وگرنه درجا می زنن
یادت باشه رگ خوابو خود محسن تنظیم کرد و ترکووووووووووووند
شما برین دنبال کاربلداتون(sm59)
در پیت تویی که الان حس حسادتو نمیتونی جمع کنی بچه جووون!نقل قول:
مدیر بیا اینو جمع کن!داره توهینو شروع میکنه
هیت و شاد البوم کدوم اهنگه دانلود کنم ؟×!
ضعیف بود
(sm178)
ول کن باو،اینا هرجی بخونه میگن نابغسنقل قول:
آلبومش در حد همون حباب شایدم ضعیفتر
brzz (sm81)
(sm70)
کلا آلبومای داخلی اخیر هیچکدوم دلچسب نبوده
خواننده ها پولشونو به جیب زدن دیگه وقتی واسه کاراشون نمیزارن
با این جو مجازی هم هرچی بخونن حتی اتل متل توتوله بازم طرفداراشون به به چه چه میکنن(sm59)
منم قبول دارم روز به روز باید در نوع ترانه و اهنگ خیلی پیشرفت داشته باشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sazan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما شما کیو سراغ داری تو ایران خیلی بکر و فوق العاده کار کرده
جوری که ادم بگه این ترانه ها ماندگارن
جوری که اون ترانه ها بعد از چند دهه یاد ادم بمونه مثله البومای قبلی ابی و داریوش و سایر بزرگان
واقعا کسی پیدا نمیشه
خود خواننده ها باید کارشونو ارتقا دادن
ولی به هر حال ذات موسیقی اینه که گوش بدی و لذت ببری
(sm2) نمیدونم کسی که اواتارش داریوش هست طرفداری کار یه خواننده درپیت به اسم یگانه هم میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.E.H.Я[email protected] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی اون اواتار گذاشتی که نظراتت بهتر جلوه کنه اونو حذف کن ابروی داریوش هم نبر
والانقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این البوم افتضاح رو 4 تا دختر بچه که طرفدارشن فقط خوششون میاد که باهاش برقصن البوم قبلیش هم همون دو اهنگ 6و 8ش هوایی شدی و دوست دارمش فقط شنیده شد که اونم واسه رقص دخترا خوب بود مثه کارای امید جهان (sm2)کلا امثال جهانبخش و یگانه و . .. البومشون 13 تراک داره فقط 6و8 شون ملت گوش میدن چون بقیه اهنگاشون چرته
داریوش که اسطورس اون جای خودشنقل قول:
هیچ خواننده ای به گرد پاشم نمی سه
بخاطر کارایی که کرده و اهنگایی که خونده
هر وقت رفتی فول البوم داریوشو گوش کردی ، نقد و علت اهنگاشو فهمیدی ، بزرگ شدی بیا حرف بزنیم(sm59)
آقا برین شاهین نجفیتونو گوش کنین که مجاز نمیخونه!
بالا صفحرو بخونین طرفداران محسن یگانه!
همینکه نیم ساعت نیست آلبوم اومده فیدبکاتونو اینجوری میبینم
ایمانم به محسن بیشتر میشه و میفهمم کارش چقد خوب بوده!
الان تند تند دارین نظر منفی میدین که چی؟
بخدا بتون میخندن...
نیم ساعت نیست عالبوم اومده!
روت نمیشه بگی داری لذت میبری از آلبوم چه اعتراف تلخیه این حسادتی که پشت آدمایه موفقه!جاست یگانه پرطرفدارترین خواننده پاپ ایران طبق آمار و نظرسنجیا!خوش باشین و موفق ؛)))))))
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سوژه خنده ترین طرفدار یگانه (sm2)
یه بار یه سایتی رفته بودم طرفدار جهانبخش بحثش شد با هام بعد گفت برو با جهانبخش پرطرفدارترین خواننده ایرانه بهترینه بعد منم گفتم باشه تو خوبی
این BRZZ یاد اون طرفدار جهانبخش زنده کرد واسم
(sm2)قول میدم دو تا کار داریوشم گوش نکردی حرف مفت میزنینقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی باحالی کلی خندیدم(sm70)
الان چته تو؟؟؟نقل قول:
دقیقا مشکلت چیه؟؟
گفتی آلبوم بده خوب نظرتو گفتی!
دیگه چرا اینجایی!؟
یه نگاه کن 200 نفر اینجان جوری نظر نذار باعث تمسخر بقیه شی!
بدت میاد از شخص محسن یگانه بگو!
دیگه نظرات با لحنایه بچگونه چیه!:))))))
باز هم بعضی ها الکی هنوز 1 ساعت نگذشته دارند مسخره بازی میکنند !! البوم رو هنوز گوش ندادم نمیتونم نظر بدم ولی کار بعضی ها مسخره است
متاسفانه بیشتر خواننده های ایران در حاله در جا زدن هستند
نمونه اش هم شادمهر عقیلی هستش که با اون بزرگییش دو تا اهنگ اخرش اصلا در حد اسم شادمهر نبود !
قول الکی ندهنقل قول:
مطمعن باش گوش کردم
چن ساله شبو روز من داریوشه
خواسی حرف بزنیم پیام خصوصی بده ایدیتو بزار بریم چت کنیم
من منتظرم
اما بیای بدجور قهوه ای میشیااااااا(sm70)
قهوه ایی هست مایل به سوخته میشه!نقل قول:
میدونی که چی میگم
وقتی میمونه سوخته و سیاه میشه
چی شد پس !!!!
من منتظر ایدیت موندمااااااااا(sm59)
متاسفانه همینه.وقتی حق انتخاب رو از جامعه بگیرین نتیجه اش میشه این.من واقعا نیت بدی از گفته هام نداشتم.الان داشتم نامه یغما گلرویی عزیز رو که برای رییس جمهور!!!! نوشته میخوندم. واقعا خواندنیه این نامه.جمله به جمله اش حقیقت و تلخی است.امیدوارم روزی برسه یا از این سانسور نجات پیدا کنیم یا اینکه به سمتی بریم که دیگه وام دار این جماعت نباشیم. شما از داریوش عزیز گفتی. نگاه کنید وقتی یک ترانه سرا خودش رو از زیر بیرق سانسور نجات میده درسته که متحمل هزینه میشه و مارکت رو از دست میده ولی ببینید چطور باعث شکوفا شدن هم خودش هم خواننده ای مثل داریوش میشه. تک قطعه های آخر داریوش گواه حرف منه. امروز عزیزان مثل داریوش و ابی هوشمندانه ترانه هاشون رو از داخل ایران میگیرن. چرا که ترانه و ترانه سرا باید زبان گویای وضعیت جامعه ما باشند.حتی اگر از عشق میگیم انقدر شیک و اتو شده نباشه که آدم دچار سوء هاضمه بشه. باید خود مردم هم کمک کنن. واسه کار خوب ارزش قائل بشن و ساپورتش کنن. تا دیگه هیچ هنرمندی به خاطر پول تن به این خفت و سانسور نده.نقل قول:
آقا بیخیال دعوا نکنین کسی هم زیاد از محسن یگانه توقع نداره که ... انتظار نداشته باشین مثل پاروی بی قایق دربیاد (sm2)
ما جناب چاوشی و تمام هنرمندارو دوست داریم :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون آواتار چاووشیو بردار بعد نظر لحن نظر دادنت به شخصیت چاوشی نمیخوره!
باعث افت اسم چاوشی میشه دوست عزیز!
محسن چاوشی هم برای من عزیزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم مثله هر خواننده ای کار خوب و بد داشته
اما مهم اینه گوش کردیم و لذت بردیم
ایشالا که سال پربازی واس موسیقی باشه و البومای خوب بیاد
قهوه ای که رنگ توئه کوچولو هر کی میرسه قهوه ایت میکنه مثه البوم قهوه ای یگانه جونت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط brzz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معنی این کارا چیه چنگیز چاوشی بیاد بیرون یقین دارم بعضیا خودشونو میکشن (sm2)
بعدم توکه عاشق یگانه ای شکر خدا فقط تویی بقیه که اینجان دارن به نقل قولات میخندن در ضمن یگانه رو اگه یادت باشه همون چاوشی اورد لادستش بهش بال و پر داد
پس چه قد قد نکن (sm2)(sm30)
13 تراک بدی 2-3 تراکش کلا درست حسابی باشه یعنی البوم چرت
من هنوز منتظر ایدیت هستمانقل قول:
زیر حرفت نزن دیگه کوچولو
اینجا زرت و پرت الکی نکن
بیا اونجا قشنگ حرف بزنیم(sm59)
خود چاوشی هم که با شعر و ملودی یگانه کارش گل کرد هه ههنقل قول:
زر مفت نزن یارو دو روزه عضو شدی زر زر میکنی واسمنقل قول:
کوچولو هم ببینی میبینی کوچولو نیستا (sm30)
به خود آقای یگانه و طرفداراش احترام میذارم...
اما آلبوم اون چیزی نبود که منو جذب خودش کنه به جز چند ترک...
باید بیشتر گوش داد... احساس می کنم یکمی سبکش جدید شده...
بازم تبریک به خودش و طرفداراش