یار دوازدهم لنگی ها داور (sm3)
پنالتی را کور بود ندید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
یار دوازدهم لنگی ها داور (sm3)
پنالتی را کور بود ندید ؟
حیف گابریل نیستش (sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیبی نداره گلم (sm134)
امیر رفت و برگشت هو هو (sm128) (sm70) امیر رفت و برگشت هو هو (sm30)
(sm59)
استقلال بازم به 6 رسید
حالا نوبته آبی عرب که سوراخش کنیم(sm171)
استقلال قهرمان همینه همینه (sm59)(sm70)
کیسه کش ها به شماره محبوبشون رسیدند 6 ! (sm70)
میگم سورپرایز عنایتی رو بگو!!!
باید بره یه دور به پرسپولیسی ها بده!!!
راستی اردشیر خان تیم رو قهرمان کرد یا نه؟؟؟؟؟
بازی قبلی رو باخت گفت ببینید من کی دارم میگم این تیم قهرمانه!!!! من این تیم رو قهرمان میکنم!!!
الان میاد میگه من قول میدم سال دیگه استقلال رو قهرمان میکنم!
میگن این داداشمون احسان صالحی از یه هفته قبل بازی همش تو این تاپیک بود نگرانشم کسی خبر نداره ازش؟(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
(sm131)
پرسپولیس رفت و برگشت
جناب قلعه مرغی وای ببخشید قلعه نوعی با اون تاکتیک علی اصغری و مزخرفش بازم بااااااااااااااااااااخت
به قول معروف دبل کردیم اساسی
عشق است همه پرسپولیسیاااااااااااااااا
و علی علیپور جوون با اون گل خوشگلش
استقلالیا میتونن امیدوار عنایتیه پیرمرد بمونن براشون گل بزنه خخخخخخخخ
از دبل چه خبر(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از عنایتی عصا به دست چه خبر
از قلعه مرغی حنیف ببر جلو چه خبر
خخخخخخ
از نهم بودن چه خبر خخخخخ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.E.H.Я[email protected] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]