سکوتم از رضایت نیست (sm21)
دلم اهل شکایت نیست (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
سکوتم از رضایت نیست (sm21)
دلم اهل شکایت نیست (sm127)
بچه ها آلبوم حمید عسکری رو کسی گوش داده؟
چطوره؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود شده بود، روز اول سه بار گوشش دادم انصافی
نوید ﻣﺮﻍ ﻓﺮﻭﺷﻲ ﻣﻴﺰﻧﻪ ﻳﻪ ﺯﻧﻪ ﻣﻴﺎﺩ ﻣﻴﮕﻪ ﺩﻭﺗﺎﻣﺮﻍ ﺍﻳﺮﺍﻧﻲ ﺑﺪﻩ نوید ﺩﻭﺗﺎ ﻣﺮﻍ
ﻣﻴﺎﺭﻩ ﺯﻧﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﻴﮑﻨﻪ ﺗﻮﮐــ.ﻮﻥﻣﺮﻏﻪ ﻣﻴﮕﻪ ﺍﻳﻦ ﺑﺮﺯﻳﻠﻴﻪ ﺩﻭﺗﺎ ﺩﻳﮕﻪ ﻣﻴﺎﺭﻩ
ﺑﺎﺯﻡ ﺩﺳﺖ ﻣﻴﮑﻨﻪ ﺗﻮﮐــ.ﻮﻥﻣﺮﻏﻪ ﻣﻴﮕﻪ ﺍﻳﻨﻢ ﺍﺳﺘﺮﺍﻟﻴﺎﻳﻴﻪ نوید ﻋﺼﺒﺎﻧﻲ ﻣﻴﺸﻪ
ﻣﻴﮕﻪ ﺍﺻﻼ ﻣﺮﻍ ﻧﺪﺍﺭﻳﻢ ﺯﻧﻪ ﻣﻴﮕﻪ ﭼﻪ ﺑﺪ ﺍﺧﻼﻕ ﺍﺯ ﮐﺠﺎﺍﻭﻣﺪﻱ?
نوید ﻣﻴﮕﻪ ﺗﻮﮐﻪ ﺑﻠﺪﻱ
ﺩﺳﺖ ﺑﮑﻦ ﺗﻮﮐــ.ﻮﻧﻢﺑﺒﻴﻦ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺍﻭﻣﺪﻡ :|
بد نیست خیلی هم عالی نیست....نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک های غمگینش زیاده ترک ریتمیک شاخ هم نداره....
دانلود کن به نظرم فوقش خوشت نمیاد دلیت می کنی
همیشه انتظار ریدن داشته باش و شبانه دانلود کن... یه روز دیرتر گوش بدی چیزی رو از دست نمیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اگه ریده بود که انتظارشُ داشتی بدون اینکه ناراحت بشی پاک میکنی
اگرم از سطح انتظارت فراتر بود که ذوق میکنی و میگی چه خواننده نامبر وانی
بعدم برای آنالیز آهنگ اول آلبوم باس بری خدمت کاربر با بن و ریشه Mo$en (sm2)
این تک آهنگایی که این یک ساله میداد بیرون ، در همون حد هستش .نقل قول:
اینم ریده ولی باز به ریدن عبدالمالکی نمیرسه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات (sm10)
بعد از توو دهنی ای که علی عبدالمالکی زد دیگه میترسم دانلود کنم!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میترسم اینم مثل آلبوم علی ترر زده باشه
تو با من قهری اما پیش من باش
نزار این خونه رو از هم بپاشیم
من امشب خونه رو تقسیم کردم
بزار همسایه ی همدیگه باشیم (sm50)
نگين كه يه شبه ميخواين ركورد قبلي رو بزنين (sm2) انگار از بند رها شدين (sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روانیم کرده
صداش یه غمِ خاصی داره اما ترانه ش معرکه ست خدایی (sm172)
کلا من از حمید عسکری انتظار ریدن داشته ام !نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم حتماا میرم ریشه ام رو تقویت میکنم میرم پیشش!
ولی یه مشکلی هست : من بن ندارم! تو داری به من قرض بدی؟؟
قول میدم هروقت بن گرفتم بهت پس میدم
علی عبدالمالکی(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتا شعر از مهدی سهیلی تقدیم میکنم با عشق
خداگو با خداجو فرق دارد
حقیقت با هیاهو فرق دارد
بسا مشرک که خود قرآن بدست است
نداند در حقیقت بت پرست است
بار الها بال پروازم ببخش
روح آزاد سبکتازم ببخش
عاشق بزم تو ام ،راهم بده
عقل روشن ،جان آگاهم بده
تا شب شاد باشید
زنده باشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
او چه آغاز طوفانی ای داره آهنگش (sm132)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالي ممنون(sm127)
نقل قول:
آره آتي من صداشو خيلي دوست دارم (sm19)
جمع کنین بابا چقدر چت روم کردین تاپیک قانون داره !
(sm2)(sm2)
خب زده باشه تو چرا خودتو اذیت میکنی؟نقل قول:
بنده خدا من انقدر ابی و معین رو دوست دارم ابی اونطوری البوم داد معینم آهنگ قبلیش یه تر اساسی بود ترسیدم؟ به این نتیجه رسیدم که دایورت کنم به پیشینه درخشانشون بیاندیشم (sm59)
خون گرفته اینارو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدک نبود از نظرم ، نه دیگه در اون حدانقل قول:
این شعراش از اون بهتره....نقل قول:
عبدل ریتمیکش بیشتر بود واسه ماشین
ملا اینا همه کارای یک بار مصرف هستند دیگه فوقش 10 روز بشه گوش داد بیشتر نه....
نقل قول:
نظرتو میخواما (sm10)
اگه یه روزی دختر دار شدم دوست دارم اسمشُ بذارم نگین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم همسایمون فقیره ها....
،،،
،
،
،
احساس میکنم دارن نون خشک میخورن آخه هی زنه داد میزنه خیسش کن
میدونم نمیخوای بگی ولی مشخص کن منظورت به یه نفر بود یا همه؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هرچی بن داریم متعلق به شماس... بردار ببر پسم نیاوردی خیالی نیست... تو کاربر با بن و ریشه ای باشی انگار من هستم (sm127)نقل قول:
نوید /مجی و صابر کاربرای بی بن و ریشه ای هستن (sm10)
يارو نصفه شب مزاحم شده بود!!!!!
برداشتم ميگم بعله؟؟
ميگه خوابيدي؟
ميگم نه اينجا هواروشنه
ميگه:عــــه؟ مگه کوجايي؟؟
گفتم من ايتاليام ...
يارو ترسيد شارژش تموم بشه قطع کرد ديگه زنگ نزد.
فدا داش خودم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب بابام نیستش...!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
من موندم و کولر و یه دنیا عقده!!
دهنشو سرویس میکنم
هی تند.!! هی کند...
این چه اوتاریِ؟ (sm138) کاربر بی بن و ریشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا به اینجای کار نظر خاصی ندارم (sm10)نقل قول:
(sm2) میخوام واکنش هارو نسبت به جاستین بیبر بررسی و آنالیز کنم کنمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد عین خودم کلید میکنی رو یه چیز (sm2)نقل قول:
داداش تو بازه ی صبح برات چه زمانی تعریف شده ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من صبح 7 بشه 7:30 همه میگن تا لنگه ظهر خوابیده
کوچیکتم استاد (sm19)نقل قول:
برو با همسنت بگیر (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
تو چرا دختر نشدی من نمیدونم (sm2)
من نمیدونم چرا ولی از صبح خیلی دارم با اهنگ مهدی احمدوند ارتباط برقرار میکنم
حالا نه اینکه اهنگ شاخی باشه هاااا
خیلی خوبه این بشر(sm2)نقل قول: