ها روش الیاس درست بید من ندیده بودم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ها روش الیاس درست بید من ندیده بودم (sm120)
اقا در لب تاپ سه تاییه ولی در رومیزی دو تاییه مثل عکسای زیر اسکرین شات 1 مال رومیزیه
الان گند زده نمیشه به فولدرایی که سورت بای دیت کردی؟ نتیجه رو اطلاع رسانی کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)مال من سورت بای نیم بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد راه حلی واسه من پیدا نکردید
خب سایز کاشی ها رو کوچکتر کن تا جا بیشتر باز بشه که بتونی ستون دیگه اضاف کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط rasa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی هیچیُ بای دیت نکردی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نععععععنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باعنقل قول:
من فیلم و اهنگم بای دیتِ میترسم بهم ریخته بشه اینا میلادی بمونه فایل جدید دانلود کنم شمسی بزنه بعد عوض اینکه بیاد اولی بره اخری
شمسی روی تنظیمات همون میلادی ست شده هیچی نمیشه نترس (sm70)نقل قول:
الان تست میکنم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایز ایکونها کوچک کردم درست نشد
موشکولی پیش نیومد... ولی فونت اعداد فارسی ـش قشنگ نیست (sm120)
آره خب، ولی مال من خود شرکت سازنده نذاشته چیزی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باع (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم 5520 دارم... حالا واسه من درایور 8.1 هم گذاشته ولی الان میگه لپتاپ تو 10 رو ساپورت نمیکنه (sm120)
اونم میتونی عوض کنی سرچ کن گوگل آموزش تغییر فونت ویندوز، حال ندارم خودم توضیح بدم (sm120)نقل قول:
آقا چندتا موشکل، برای لنوو z510 ویندوز 10 رو ریختم، از سایت خود لنوو درایورهای مخصوص 10 رو گرفتم، اولین مشکل این بود که برای وایرلس و وب کم و بلوتوث دوتا درایور گذاشته، یکی واسه Intel یکی واسه Atheros, Realtek, Broadcom، هرچی گشتم نفهمیدم مال من کدومه، نه روی لب تاب چیزی زده نه روی کارتن نه تو دفترچه، سرچ هم که کردم چیزی ندیدم. وقتی Atheros رو نصب می کنم یه چرت و پرت می زنه، ولی وقتی Intel رو نصب می کنم ارور میده و میگه این app نمی تونه ران بشه و مخصوص این نسخه از ویندوز نیست، در صورتی که این خود درایوریِ که لنوو رو سایتش گذاشته، یکی هم اینکه یو اس بی تری ها نصب نمی شه، درایورش رو سایت فقط برای سونِ، چیکار کنم به نظر اساتید؟
حال ندارم هرموقع حالت سر جا اومد خودت توضیح بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی اگه راهی پیدا کردی یا دوستان پیدا کردن حتما بهم بگین مرسی(sm127)نقل قول:
من خودم g510b رو دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم سون دارم ولی شک دارم 8.1 نصب کنم یا 10 (sm128)
مشکلت چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8.1 خوب بود ولی ده خیلی دلبری میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه حوصله داری ویندوز به چالش بکشدت 10نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگرنه درایورای 8.1 دانلود کن و بنصب که مشکلی نداشته باشی
خداییش اینقدر پشته سره این 10 بدبخت حرف نزنید بچه به این خوبی(sm2)
ظاهرا نتونسته با این لنوو ارتباط لازم رو برخورد کنه (sm2) حالا همین سون هم کارمون رو راه میندازه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام - فایر وال رو چجور میشه غیر فعال کرد؟؟؟
من ویروس کش nod 32 رو نصب کردم فکر کنم تو کار ویروس کش اختلال ایجاد میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan999 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیرفعال سازی کامل Windows Defender در ویندوز 10
پست اول ...
مرسی از راهنماییت دوست عزیز
از امروز که ویندوز 10 رو نصب کردم فولدرام به صورت پنجره در پنجره باز میشه - ویروس گرفته یا مربوط به تنظیمات ویندوزه؟؟؟ میشه راهنمایی کنید؟
نمیدونم والا چنین چیزی و تنظیمی ندیدم تو ویندوز کلاً !! آنتی ویروس کسپرسکی نصب و آپدیت کن یه اسکن بزن شاید ویروس باشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan999 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Nod آنتی ویروس مزخرف و ضعیفی هستش اگه فکر میکنی با نصب این ویروس نمیگره سیستمت در اشتباهی ...
نقل قول:
والا ما که خیلی وقته ناد 32 داریم ویروس هم جرات نکرده بیاد سیستم اگرم بیاد ک.ونش پارس(sm2)
بودن یا نبودن نود 32 هیچ فرقی نداره (sm120) امتحان کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من ناد 32 رو پسر داییم چند سال پیش بهم معرفی کرد واس خاطر سبک بودنش و هم کمتر آپدیت شدنش نصب کردم(sm120) ولی خب از اونجایی که تجربه زیادی با کامپیوتر دارم تقریبا ویروس ها رو میشناسم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم چند وقت پیش گول همین رتبه بندی رو خوردم و رفتم kaspersky نصب کردم . ولی چشمت روز بد نبینه (sm54) جوری سرعت سیستم رو آورده بود پایین که برای باز شدن یه فولدر 2 دقیقه باید منتظر می موندی ! (sm54)نقل قول:
واسه همین من رفتم ناد 32 نصب کردم قبلا این رتبه بندی رو دیدم نمیشه روی اینا زیاد حساب کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Winston [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) چرا شایعه میپراکنی دوست عزیز؟ اگـــــــــــــرم سرعت رو بیاره پایین فقط موقع اسکن کردن هست... که اونم واسه ما کم نمیشه، حتما سیستمت مشکلی داشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Winston [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم جمع بندی نهایی... نود جون ـتون کمترین امتیاز رو داره... ضعیف ترین انتی ویروس
اونم با چه اختلافی
البته من رو سیستم جدیدم نصب نکردم رم 8 و گرافیک 2 سنگین نیست براش؟ یوزر رایگان چجوری میشه واسش پیدا کرد؟نقل قول:
نقل قول:
گفتم که روی اینا نمیشه حساب کرد هر کدوم مزایای خودشون رو دارن.