ریدم تو مرامت(sm2)چیزی نداشتی که بخوای احساس کنن برات(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ریدم تو مرامت(sm2)چیزی نداشتی که بخوای احساس کنن برات(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان من به اون پیام دادم چرا تو جواب میدی
دیگه اصلا جواب تو رو نمیدم
کی به کی شد(sm2)
خوب ساعت چند با لب تاب میای تا اینها بگی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جرارد هم میارم بشیه رو پاهات تا احساس تنهایی نکنی(sm2)
یه ۲۰ مین دیگه بیانقل قول:
اینجا کلا خر تو خره سخت نگیر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انسان بی ادب و بی احساس(sm25)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن مثله اینکه این روح الله از دست رفت
از آخر کار خودشو کرد شیطان بزرگ
پسر خوبی بود اما ساده بود ساده
اوکینقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی فحش نده امیر میاد میزنه بن میکنه هممون رو(sm2)
ستاره دار فحش بده به اون کاری نداره
تاپیت سیاوش شماها به گند کشیدیت خجالت بکشید (sm2)
(sm59)
از خودت ممه بذار دیوث با نیکولم چیکا داری (sm2)نقل قول:
میدونستم بهش حساسی از قصد گفتم ولی جدی با وجود سنش تیکه بدی نیست حاضرم به خاطر تو جان فشانی کنم و چند بار از زوایا و سوراخهای گوناگون بزمنمش زمین تا پرچم اسلام رو در بلاد کفر برافراشته کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کردم فقط سلیقه خودم اینطوریه...(sm10)(sm10)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم(sm74)نقل قول:
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فربد تو دهن این گلیم بافو سرویس کردی(sm70)
دقیقااااا(sm19)نقل قول:
متاسفانه قبول دارم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آلبوم هیچ حرفی واسه گفتن نداره...متاسفانه(sm74)حتی ملودی هاااا(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلایی که سر خواننده های اهنگساز! در داخل اومده بود سر قمیشی هم اومد.کسایی که فقط توانایی اهنگسازی چندتا البوم بیشتر ندارن اینقدر پافشاری به اهنگساز بودن خودشون کردن که همه شدن درجه دو و سه
به قول شادمهر مشکل خواننده ها اینه که به زور میخوان اهنگساز بشن البته قمیشی تا البوم یادگاری عالی بود ولی بعدش....ولی باز سرگذشت هم دو سه تا کارش خوب بود(نه عالی)
مطمعنم شادمهر هم از همین اتفاق میترسید که خواسته خودشو یه مدت تو اهنگسازی و تنظیم بکشه کنار. شادمهر باهوش ترین خوانندست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم را بیش از 10 بار گوش دادم...اصلا باورم نمیشه اینا کار سیاوش باشه.
انگار یکی مجبورش کرده باشه...یا با بی حوصلگی تمام کارو جمع کرده.
یه همچین حسی آلبومش بهم میده...انگار کارا هنوز ماکت هستن و هنوز اجرای نهایی نشده.
در هوش شادمهر شکی ندارم...ولی امیدوارم لاقل آلبوم تصویر 50درصد از انتظاراتمو براورده کنه.
ببین همه شادمهر دوست دارن منتهای مراتب کار کردن با این تنظیم کننده ها واستفاده از شعرهای کوتاه نشان از هوش شادمهر نیست.شادمهر رفته اون ور وباتوجه به اینکه باید اون طرفی ها راضی نگه داره و هدفش فقط استیج و کنسرت هست کلا حالت تجازی پیدا کرده. من هنوز البوم گوش ندادم وباید حداقل چند ماه بگذره توشرایط مختلف گوش بدی بعد ببینی چیبه چیه.بازخوردها چطورهنقل قول:
ولی میخوام بگم دیگه به شادمهر به دید قبل نگاه نکن
(sm50)
ضعیف ، تکراری ، خالی از ایده و نوآوری ...
(sm98)
سولوی آخر آهنگ آواره ، یکی از ضعیف ترین کارایی که تا الان شنیدم ...
ویلون آهنگ میراث کاملا تابلو از کارای لیندزی استرلینگ برداشته شده ...
مقوا را یادت رفت بگی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ اول (ستاره) آکوردهای آهنگ قدیمی جزیره (دیگه تو خاک وجودم نه گلی هست نه درختی) استفاده شده است.(sm178)
آلبوم بی نظیر بود بخصوص آهنگ های قول . ستاره . آرزو . آواره . طبیعت . ستاره همگی محشر بودن (sm10)
تو همون مصاحبه شادمهر که نقل گرفتی سیاوش رو از بقیه جدا کرد و گفت فرق دارهنقل قول:
البوم سیاوش چنگی به دل نزد اما بازم چندترک قشنگ و با امضای خودش داره
تو این بازار البوم تهیه کرده با این سن کل آلبوم رو آهنگسازی کرده و مثل همیشه موسیقی خودش رو ارائه داد حالا تو بگو متوسط
اینارو هم باید در نظر گرفت
بهت قول میدم نبینی منو ، بهت قول میدم سراغت نیام
بهت قول میدم عزیز دلم که چشمت نیفته دیگه تو چشام
که انقدر اشکام عذابت نده ، دیگه قسمته روزگارت نشم
بهت قول میدم نمونم برم ، که یک لحظه هم بی قرارت نشم
یه بارم نیارم دیگه اسمتو ، با این بغضی که توو گلوی منه
قراره که خوشبخت باشی برو ، بهت قول میدم دلم نشکنه
بذار نامه هاتو بهت پس بدم که فکرت نمونه دیگه پیشِ من
که با نامه هات خاطراتت رو هم ، بسوزونیشون تووی آتیش من
به چشمای من اعتنایی نکن ، به آهی که تووی صدای منه
خداحفظی کن خداحافظی ، بهت قول میدم دلم نشکنه
یه بارم نیارم دیگه اسمتو ، با این بغضی که توو گلوی منه
قراره که خوشبخت باشی برو ، بهت قول میدم دلم نشکنه
بذار نامه هاتو بهت پس بدم که فکرت نمونه دیگه پیشِ من
که با نامه هات خاطراتت رو هم ، بسوزونیشون تووی آتیش من
به چشمای من اعتنایی نکن ، به آهی که توی صدای منه
خداحافظی کن خداحافظی ، بهت قول میدم دلم نشکنه
تو همون ستاره بودی ، که به من راهو نشون داد
سرنوشت من تو بودی ، که مسیرم به تو افتاد
رو به بی راهه میرفتم ، اگه تو نمی رسیدی
اگه از اون طرف شب ، تنهایی مو نمی دیدی
این تو بودی که شنیدی ، هق هق بی کسی هامو
تو به جون و دل خریدی ، همه دلواپسی هامو
اگه تو نبودی امروز ، از نفس افتاده بودم
خاطرات فرداهامو ، دست دیروز داده بودم
با تو میدونم که دیگه ، نمیرم رو به تباهی
دیگه راهو اشتباهی ، نمیرم سمت سیاهی
اگه تو نبودی امروز ، از نفس افتاده بودم
خاطرات فرداهامو ، دست دیروز داده بودم
با تو میدونم که دیگه ، نمیرم رو به تباهی
دیگه راهو اشتباهی ، نمیرم سمت سیاهی
من نمیدونم چرا اهنگ میراثو تنظیم فوق العاده ی گیتارش رو با ویولون عوض کرده.دوماه منتظر همین اهنگ بودم ضد حال زد اساسی
این دیگه آلبوم آخرش بود
ستاره و قول و آوار خوب بود فقط
ی کلمه هم از ننه عروس (sm2)
خیلی خوب بود تو این آشفته بازار
قشنگ میشه ی گوشه نشست و...
ستاره زیبا بود (sm50)
آلبوم خوبی هست(sm50)
من فکر میکردم استاد دیگه نمیتونه مثل قدیم بم بخونه و این عرصه رو به فرزند بازیگوشش چاوشی واگذار کرده تا اینکه این قول رو شنیدم
چه خوبه این قول (sm127)
به استاد بگید این جوری صداسازی کنه دوباره
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]