[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز و شب معشوقه بازی های عرفانی کنید (sm50)
دمی دختر بابا اهنگ نیکول جان موقعی که تو گروپ بوده رو کاور کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
نبینم کسی تو مجمع باشه ویندوز 10 رو سیستمش نباشه بزودی یه افزونه نصب میکنیم سیستم عاملتون نمایش داده میشه اینجا
بن میشه کسی که وینش 10 نباشه گفته باشم (sm120)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به زور میخوای جهانمون رو ارتقاء بدی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)البته با این تبصره برای اونایی که میتونن نصب کنن ولی کوتاهی (شما بخوانید گشادی) میکنن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قصه های شیرین کچل و سهیلا(sm30)(sm30)(sm30)
خدایی اوضاعی شده افتادن به ک...(sm2)
یعنی می خوام سریال ببینم اینا نمی ذارن(sm30)
(sm2)دیوث همه باید به اقتصاد مقاومتی کمک کنیم نوشته بعدش میشه 120 دلار یعنی 400 هزار تومن از کجا پول بیاریم حالا اشترم در سطح بین الملل کار میکنه بقیه چیه نهایت بیپ تونز فعالیت کردیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همون موقعی که اومد دانلود کردم و نصبش کردم(sm50)نقل قول:
ببخشید عزیزم شبیه فلان ویندوز نبودم (sm74)(sm2)نقل قول:
(sm209) ویچ
دموی آخرین اتوبوس رو گذاشتن
چدن گلزار- ساسی مستراح مامانه چدن گلزار(sm59)
با هنر نمایی کچل اصلانی(sm2)
در کچل عاشق مامانه چدن گلزار میشود(sm2)(sm30)
پراگرسیو راک (sm178)(sm1)
ممر کجااااااااااایی؟؟؟؟
(sm178)
این کجاش پراگه همونه که من گفتم (sm59)
الی اگه می خوای روحت شاد شه حتما به پیجای اینا سری بزن(sm2)
عجب هیولایی ساخته (sm77)(sm81)(sm178)
(sm2)چطو به این مجوز دادن
لامصب عجب چییییییزیه عابم اومد اوووووووووففففففف (sm1)
(sm132)شنبه جشنواره اس باز 50 گیگ بزنیم تو گوشش
بهروز صفاریان : چه درامی
فرشاد حسامی : عشق منی شما استاد
(sm59)
ساسی مستراح پیجش رو می بنده چدن گلزار پیجش رو باز می کنه (sm2)چدن گلزار پیجش رو می بنده ساسی مستراح پیجش رو باز می کنه (sm2)(sm30) این کچل اصلانی هم که کلا مرض گرفته هر ده دقیقه یه بار پیجش رو می بنده باز می کنه(sm2)ملت براشون شب و روز نذاشتن(sm30)(sm30)(sm30)
این کاور چیه الی ؟نقل قول:
فکر کنم آهنگ اصلیش واسه دهه نود باشه
(sm118)
عجب گیتاری میزنه روحنواز استایل نوازندگی گیتارش پراگرسیو هست ولی ریتم کار خیلی به پراگ نمیره حالا باید آهنگ باید کامل بشنویم
عااااااااااالیه فکرشم نمی کردم همچین تنظیم شاخی تو آلبوم باشه ! (sm118) نظرم نسبت به حسامی عوض شد (sm50)
والا من یاد اهنگای دریم تیتر افتادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] vs [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm118)از همون این بود زندگی مشخص بود حسامی فوق العادس(sm118)
خنجر واسه این سینه کافی نیست ...(sm50)
یه آهنگ دقیقا همینجوری داشتم تو هارد خدا بیامرزنقل قول:
کاش یه تیکه از خوندن محسنم میذاشت(sm50)
چیزی یافت شده از آلبوم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسامی همچین آهنگ های شاخی میسازه خواننده های کس مغز دیگه چرا استفاده نمی کنن از این توانایی (sm81)
لامصب حرف نداره معرکه است (sm1)