عنجلوتی بی عرضه (sm3)
مثل مجسمه میمونه بدبخت
نمایش نسخه قابل چاپ
عنجلوتی بی عرضه (sm3)
مثل مجسمه میمونه بدبخت
رسمی:چیچاریتو به رئال مادرید پیوست
چیچاریتو و پرز در باشگاه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقدر عصبانیم که نمیدونم باید چی بگم...
از دست پرز و آنجلوتی بی بخار کفرم در اومده...
وقتی میریم جلوی تیمی که به راحتی میشد 6 تاییش کنیم، 4 تا میخوریم، بقیه فصل و اروپا رو چی کار میخوایم بکنیم؟ درسته با یه بازی نمیشه قضاوت کرد ولی آنجلوتی نشون داد تلاشی هم برای درست کردن تیم نمیخواد بکنه... آوردن چیچارتو هم به صورت ضمنی اینو تایید میکنه (sm3)
دیشب گفتم بازم تاکید می کنم نمیشه به ترکیب کروس - مودریچ - خامس امید داشت... این ترکیب جلوی تیمهایی که حمله شون تعطیله شاید جواب بده ولی تو بقیه موارد کاملا به مشکل میخوریم...
دیشب کاملا معلوم بود هیچ کس جلوی دفاع نیست که توپ ها رو جمع کنه، بازی خط هافبک حریف خراب کنه... راموس همش میومد جلو این کارو انجام بده که جاش خالی میموند...
رفتن ژابی خیلی به ضررمون میشه...
تو فاز تهاجمی هم که خامس کاملا تعطیله... با اختلاف بدترین خریدیه که به یاد دارم... شاید بتونه با تیم هماهنگ شه ولی تا اون موقع تمام جامها رو از دست دادیم...
دیشب هم هر دو تا تعویض آنجلوتی افتضاح بود... مودریچ که سگش به خامس میارزه رو کشید بیرون خدیرا رو آورد تو ولی معلوم نبود اصلا وظیفه ش چیه، در حالی که میشد خامس که اینقدر فاجعه بود بکشه بیرون، خدیرا رو بذاره جلوی دفاع، کروس یا مودریچ یا ایسکو رو یه خط بیاره جلو...
موقعی که آربلوا داشت آماده میشد گفتم شاید میخواد خامسُ بکشه بیرون، کارواخالُ ببره تو پست هافبک راست، آربلوا رو بذاره دفاع راست که بازم این کارُ نکرد...
کلا گذاشتن بیل تو بال چپ هم اشتباه بود، اگه میذاشتش راست خیلی بیشتر میتونست تاثیر بذاره
نمیدونم چرا حداقل وراتی رو نخریدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژابی هم بد نامردی کرد بد موقعی رفت دست باشگاه رو گذاشت تو پوست گردو(sm3)
فقط انچلوتی میتونه وقتی 4 گل خوردیم اربلوا رو بیاره تو زمین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی تعویضاش تو حلق دخترش(sm2)
چرچی رفت اتلتیکو یا ابرفرض اینا چه تیمی شدن(sm77)(sm3)
چیچاریتو در سانتیاگو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار رئال در نقل و انتقالات به پایان رسید(sm81)(sm3)
پرز شعور داشت نمیذاشت بره (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضمنا همین الان هم ظاهرا پوگبا داره با فرانسوی ها مذاکره می کنه، اگه بخواد میتونه بقاپدش
دیشب من از بعد گل سوم فقط به شوق این نشسته بودم که تو هر صحنه به پرز و کارلتو فحش حواله کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرسنال رویسُ ندزده (sm74)نقل قول:
تو این یه مورد خود ژابی فشار اورد(sm3) وگرنه قراردادشو تمدید نمیکرد(sm3) من از چشم ژابی میبینم وقتی خودش گفت من خودم خواستم برم (sm3)نقل قول:
رویس امسال هیچ جا نمیره قراردادشم تمدید میکنه(sm81)نقل قول:
بخدا 4 تا دفاع از افریقا بیارن بهتر از 4 تا دفاع ماس(sm81) کاش واران رو بجای په په بزاره 4 تا ارسال کردن 4 تا گل(sm3)
وحید تو فیس(sm2)
یه جمع بندی از کامنتای دیشب شــــــــــما :
بــنزما باید بره رد کارش
نیمکت ضعیفه
هافبک سرعتی نداریم
هافبک جنگنده و دفاعی جاش تو ترکیب خالیه
سیستم 4-3-3 با وجود این بازیکنا جالب نیست باید 4-2-3-1 باشه
تیم بدون رونالدو ضعیفه
تفکرات مربی جالب نیست
پرز باید برقصه(sm2)
فوقش تمدید نمیکرد... تا آخر قراردادش نگهش میداشت که بهتر بودنقل قول:
خوب شد یه مهاجم خریدیم فالکائو رو ترجیح میدادم اما منچستر پول بیشتری داد باز چیچاریتو بهتر از هیچیه دیگه دارم روانی میشم از بازی کریم یه بازی عالی 10 بازی ریده(sm3)
راموس دیشب خوب بود... اگه شعورش میرسید باید په په رو میکشید بیرون (sm3)نقل قول:
کارواخال شب بدش بود... همیشه اینطوری نیست بدبخت... مارسلو باید یکی باشه همیشه پشت سرشو جمع کنه (sm3)
نمیشه وحید خدایی تو بقیه موارد ریدم تو پرز اما تو قضیه ژابی تقصیری بهش نیست خود بازیکن میخواد بره قضیش مثه اوزیل و انخل نبود(sm50)نقل قول:
ولی از ژابی ناراحت شدم بد موقعی رفت(sm50) اونم پیش دشمن قدیمی دشمنی که دست کمی از غارسا نداره(sm50)
په په تو بازی با دورتموندم همینطوری رید که 4 تا خوردیم یادته(sm50)نقل قول:
رو گل سوم راموس مقصر بود اگه سر جاش می موند نمیتونستن بیان محوطه جریمه ما(sm50)
انتظارم از ایکر هم بیشتر بود بعد از فینال سی ال و جام جهانی میترسه از دروازه بیاد بیرون کاملا مشخصه وگرنه میتونست شیرجه بزنه رو توپ یا زاویه رو واسه گل چهرام تنگ کنه هندش بود دیوث(sm3)
ایکر یه دروازبان معمولی نیست که این طوری گل بخوره(sm50) هر چند رو هیچ گلی مقصر نبود(sm50)
گل از توافق رویس با آرسنال خبر داده . این درحالیه که بیلد آلمان دیروز گفته بود احتمالا رویس به رئال میاد .(sm25)
ه نظر نمی رسد که در شش ساعت باقی مانده تا پایان فصل نقل و انتقالات اتفاق چندان عجیبی رخ بدهد. در حقیقت مسئولان رئال می گویند که قرار نیست که مراسم معارفه جدیدی در برنابئو معارفه شود و به احتمال زیاد ترکیب بیست و دو نفره رئال با حضور چیچاریتو بسته می شود.
خاویر چیچاریتو هرناندز دوشنبه در سالن کنفرانس برنابئو به عنوان بازیکن جدید رئال مادرید معارفه شد و پاسخ سوالات را داد. فرصت :” فقط همین را می توانم بگویم که خیلی هیجان زده هستم و از باشگاه رئال متشکرم که به سراغ خرید من آمد. هیچ بازیکنی در دنیا نیست که نتواند بگوید این یک رویاست. اگر حخرف دیگری بزند دروغ گفته است. امیدوارم همه چیز خوب پیش برود.”
حضور در رئال :” سعی می کنم به توقیت رئال کمک کنم ، ه هیجان زده هستم. اهداف زیدی در سر دارم اما می دانم که کرا آسانی ندارم. همه کار می کنم که این باشگاه تبدیل به یک باشگاه موفق ت شود. امیدوارم که جامهای زیدی در پیش باشد.”
یک رویا:” این یک رویاست که به تحقق بپیوست. به عنوان یک مکزیکی و یک منچستری همه کار می کنم تا از این تجربه لذت ببرم.”
روزهای خوش آمریکای لاتین:” ما مثل همه هستیم، دو چشم و دو پا داریم. افرادی هستیم که رویاهایمان بارمیان حائز اهمیتا بسیاری است و برایش تلاش می کنیم. بهترین تلاش خود را انجام می دهیم و رویاهایی در سر داریم. می دانیم که محدودیتی برای ما وجود ندارد.”
پیغام هواداران در مکزیک : از کسانی که از من حمایت کردند سپاسگزاری می کنم. سعی می کنم که بهترین عملکردم را در این باشگاه داشته باشم. چیچاریتویی را خواهید دید که با تمام وجودش تلاش می کند. امیدوارم این باشگاه به پیشرفت ادامه بدهد.”
اولین بازی مقابل اتلتیکو ؟ ” این یک شرایط جالب است. چالش ها و رویاهایی در کوته و بلندمدت وجود دارند اما باید ساده نگریست. این یک فرصت بزرگ است تا فوتبال بازی کنم و لذت ببرم. تنها کاری که می توانم از ته قلب انجام دهم این است که تلاش کنم و لذت ببرم. در کنار بهترین های دنیا هستم و می توانم پیشرفت کنم و برای این پیراهن انرژی بگذارم.”
با آنجلوتی صحبت کردید ؟ ” زمان خیلی کمی برای این کار داشتم. تست پزشکی را پشت سر گذاشتم و خیلی کم و کوتاه صحبت رکیدم . از من پرسید که حالم چطور است و گفتم خوشحال هستم. با هم خوش و بش کردیم.”
ابهامات در مورد خودش :” پارسال سال بدی برای همه بود، نه فقط برای یک بازیکن . اما بازیکن متفاوتی را از جانب من خواهید دید که درون و بیرون زمین همه تلاشش را انجا ممی دهد. این جا در خدمت تیم خواهم بود. همه بازیکنان تلاش خود را انجام می دهند تا جامها را ببرند.”
با هموطنت هوگو سانچز حصبت کردی ؟ ” متاسفانه راه ما از هم جدا بوده است. زمان برای تقابل با همدیگر نداشتیم. دوست داشتم در مورد دوران حضور هوگو در رئال ب او صحبت می کردم اما امکانش پیش نیامد.”
چند گل می زنی ؟ ” هرگز در زندگی ام رقم تعیین نکردم. گل حاصل تلاش همه ست. مهاجمنان در این جا خواهند بود اما این حاصل تلاش همه است. اما رفتار من دست خودم است. سعی می کنم خوشحال و با انگیزه باشم و با صد در صد قوا ظاهر شوم.”
نیمکت نشینی را می پذیری ؟ ” وقتی پیشنهاد رئال را فهمیدم با خوشحالی همه چیز را پذیرفتم. آمدم تا به تیم کمک کنم. خوش شانس هستم و از هر فرصتی که در اختیارم قرار بگیرد استفاده می کنم.”
چیچاریتو چگونه بازیکنی خواهد بود ؟ ” کسی نیستم که حد و مرز برای خودم تعیین کنم. حد اعلا وجود ندارد اما باید به دنبالش بود. باید کمترین اتشباه را انجام بدهم. کمی شادی را کم داشته ام و می توانم آن را بدست بیاورم.”
از شکست به سوسیه داد متهجب شدی ؟ ” هیچ تیمی دوست ندارد ببازد اما من بازیکن فوتبال هستم و این اتفاقات در فوتبل رخ می دهند. وقتی تیمی در این سطح بازی می کند، این رقابت ها به وجود می آیند. در کشور من مسابقات لیگ یک مسابقات کوتاه هستند اما در این جا یک ماراتن برگزار می وشد و راه زیادی در پیش است.”
از لیگ انگلیس تا لالیگا :” وقتی به انگلیس رفتم همه شک داشتند چرا که نه بلند بودم و نه نیرومند. این جا نیز همین طور ست. باید ب صد در صد قوا تلاش کنم و بهترین های دنیا کمکم خواهند کرد.”
هشتمین مکزیکی لالیگا :” خدا را شکر می کنم که این فرصت را داشتم تا به اروپا بیایم. بازیکنان با کیفیتی ین جا هستند.”
رویای درازمدت :” وقتی به منچستر رفتم رویاهایی داشتم اما مهم حا است . باید با اتلتیکو شروع کرد. همه تلاش خود را انجام می دهیم.”
پس از بازی دیروز چطور می توانید به تیم کم ککنید ؟ ” باید تلای ویژه ای داشته باشم و به بهترین شکل به تیم جدیدم کمک کنم.”
در اسپانیا کدام تیم را دوست داری ؟ ” رئال مادرید . این سوال را در انگیس هم از من پرسیدند. در مکزیک لیگ ما بهترین لیگ نیست و به همین خاطر هیچ تیمی نیست که در آن جا لیگ اسپانیا و تاریخچه رئال را نداند.”
با اومدن چیچاریتو رسما شدیم تیم بیبی فیس و بچه خوشگلا(sm3)
رو گل سوم اگه هافبک دفاعی تخصصی داشتیم، راموس مجبور نمیشد بیاد کنار مارسلو پوشش بده، اونجا وظیفه هافبک دفاعیه بیاد ....نقل قول:
ایکر هم بیچارش کردن بدبخت... امیدوارم به مرور حل بشه
از همین میترسم اینم از دستمون برهنقل قول:
حامد فلاح یه متن گذاشته پر از سانسور توماس رونکرو خیلی به ایکر حمله کرده ولی این سانسور کرده(sm70) یارو زیرش اومده کامنت گذاشته اصل ترجمه رو(sm120) نوشته دروازبانی که بزور گل میخورد 5 دستکش طلایی داره و هر توپی اومد نه نگفت این ایکره نه یه دروازبان معمولی(sm25)نقل قول:
چیچاریتو هرناندز، بعد از اینکه امروز به عنوان بازیکن جدید رئال مادرید معرفی شد، انتقال قرضی به پایتخت اسپانیا را "رؤیایی" توصیف کرد.
رئـال مادرید: "هیچکس نمی تواند این را انکار کند که بازی در باشگاهی مثل رئال مادرید یک رؤیا است؛ من به اینجا آمده ام تا تأثیر گذار باشم."
کسب جایگاهی در ترکیب تیم: "من بهترین عملکرد خود را ارائه خواهم کرد تا این باشگاه در داخل و خارج از زمین موفق تر باشد."
یک نیمکت نشین با کیفیت: "من قبول کردم که بازیکن رئال مادرید شوم."
محدودیت آمریکای لاتین: "همه ما می خواهیم در چیزی که راجع به آن پر شور هستیم، موفق شویم - هامس، کیلور و من در این زمینه هیچ تفاوتی نداریم. برای ما، هیچ محدودیتی وجود ندارد. پیوستن به رئال مادرید تنها برای بازیکنی از آمریکا انتقال بزرگی نیست؛ بلکه برای تمام بازیکنان دنیا اتفاقی بزرگ محسوب می شود."
هوگو سانچز: "او در طول زمان حضورش در این فوق العاده خوب ظاهر شد اما من فرد متفاوتی هستم و تنها می توانم قول دهم که بهترین عملکردم را ارائه خواهم کرد. آنچه که شما خواهید دید، بازیکنی کاملاً متعهد و در اختیار تیم خواهد بود."
آیا او توصیه ای برای شما داشته است؟ "من با هوگو صحبت نکرده ام. من هنوز فرصت ملاقات با او را به دست نیاورده ام اما همه می دانند که او چه معنایی برای این باشگاه دارد."
رغبت برای دربی: "من هرگز به این موضوع فکر نکرده ام که در اولین بازی خود گلزنی خواهم کرد؛ این برای من یک فرصت است تا کاری که از آن بیشترین لذت را می برم، انجام دهم - و آن فوتبال بازی کردن است."
آنچلوتی: "من تاکنون فرصت صحبت کردن با او را به دست نیاورده بودم اما امروز باعث افتخار بود که گفتگویی کوتاه با وی داشته باشم."
قول گلزنی: "من هرگز چنین قول هایی نمی دهم؛ گل ها نتیجه چگونه بازی کردن تیم است. آنچه که اهمیت دارد، پیروزی رئال مادرید است نه اینکه چه کسی گلزنی می کند. آنچه که در اختیار من است، این است که مطمئن شوم نگرش درستی دارم و کاملاً با انگیزه به اینجا آمده ام. می دانم که پوشیدن این پیراهن چه معنایی دارد - هر بازیکنی شانس بازی کردن برای رئال مادرید را به دست نمی آورد."
شکست در آنوئتا: "هیچکس شکست را دوست ندارد. از وقتی جام جهانی تمام شده است، بازیکنان فرصت کمی برای استراحت داشته اند. اینجا در اروپا، رقابتهای لیگ به مانندیک ماراتن هستند تا یک دو سرعت 50 متر."
لیگ برتر: "با وجود اینکه نه قد بلند بودم و نه قدرت بدنی بالایی داشتم، در آنجا جا افتاده بودم. امیدوارم که در اینجا هم به همان خوبی هماهنگ شوم."
فرصت طلائی: "کمال وجود دارد اما شما باید به دنبال آن باشید. من با تمام هیجان دنیا به اینجا آمده ام. من به چنین انتقالی نیاز داشتم؛ اینجا در رئال مادرید توقع 100 درصد از شما دارند."
100 روز پس از لادسیما؛ بحران در رئال
رونسرو منتقد مشهور AS در مورد بازی شب گذشته رئال می نویسد :
صدروزگی لادسیما، مقارن شد با شکست تلخ و تحقیرآمیز از رئال سوسیه داد.صد روز پیشتر، رئال در لیسبون جام قهرمانی باشگاه های اروپا را بالای سر برده بود.
به فیلم آن بازی که نگام می کنم تیمی متحد را می بینم که همه بازیکنانش همچون اعضای یک خانواده بودند. بازیکنانی که برای یکدیگر و برای موفقیت رئال جان می دادند.
اما به نظر می رسد که رئال در این تابستان به درون بشقاب خود تف انداخته باشد و بازتاب این مساله را شب گذشته در آنوئتا شاهد بودیم. پس از تحقیر شدن تاریخی در سن سباستین، وقتی به عکس های شب قهرمانی رئال در لیسبون نگاه می کردم به خودم گفتم : چه بر سر این رئال آمده است ؟
احساسی که در آن لحظه داشتم به مانند احساس چارلتون هوستون در فیلم سیاره میمون ها بود. لحظه ای که او به ویرانه های مجسمه آزادی نگاه می کرد.
رئال صورتی، شب گذشته در مقابل سوسیه دادی قرار گرفت که پیراهنش شکیل تر و زیبا تر از هر فصل دیگری به نظر می آمد.(کنایه نویسنده به رنگ لباس رئال).
رئال مادرید با یک مهاجم هدف(بنزما) که در 17 بازی تنها دو گل به ثمر رسانده، با مدافعینی که 60 دقیقه تماشاگر بودند و با دروازه بانی که زمانی مرهمی بود بر دردهای ما، اما این سال ها به هیچ توپی نه نمی گوید؛ در مقابل سوسیه داد مصمم و با انگیزه قرار گرفت.
سوسیه داد به روشنی شایسته این پیروزی بود. پس از نمایش های ناامید کننده این تیم در مقابل ایبار و کراسنودار، آنها برای اعاده حیثیت روبروی مادرید صف آرایی کردند.
رئال مادرید شب گذشته همچون کبک سر خود را درون برف فرو برده بود و خیال نداشت با حقایق اطراف خود روبرو شود.
بازیکنان این تیم نه بخاطر نشان پرافتخار روی سینه شان و نه بخاطر غرور له شده میلیون ها هوادارشان، حاضر نشدند تا از خواب غفلت بیدار شوند. دو گل پیش افتادند و گمان بردند بازی به اتمام رسیده است.در حالی که هوادارانشان 60 دقیقه شاهد اکران یک فیم فاجعه بار در آنوئتا بودند.
وقتی رئال سوسیه داد آقای آراستره، سومین گلش را هم وارد دروازه رئال مادرید کرد؛ دوربین ها روی آنچلوتی زوم کردند؛ در حالیکه به نیمکت ذخیره ها نگاه می کرد و به دنبال یک ناجی می گشت.
شاید بهترین فردی را که می توانست از روی نیمکت بلند کند و به زمین بفرستد فرناندو هیرو بود. اما افسوس که هیرو مدتهاست که بازی نمی کند.
کارلتو روی نیمکت نه دی ماریا را می دید و نه ژابی را . موراتا و کاسمیرو هم دیگر روی این نیمکت جایی ندارند. شاید او دوست داشت حداقل دیگو لوپس را روی نیمکت می دید. دروازه بان شایسته ای که ساعتی پیش در سن سیرو نقش مهمی در پیروزی میلان ایفا کرد.لوپس در مقابل لاتزیو ستاره میلان بود و یک پنالتی را هم مهار کرد.
شاید او دوست داشت یک فالکائو را روی نیمکت می دید و او را بجای بنزمای خنثی و بی اثر وارد زمین می کرد. کسی که مدتها منتظر یک تماس از سوی سران رئال بود. تماسی که هرگز برقرار نشد و او ناامیدانه از موناکو به تیمی غیر از رئال منتقل خواهد شد (منچستریونایتد).
خرید های امسال رئال، خرید های خوبی هستند. بدون شک کروس،خامس و کیلور ناواس بازیکنانی ارزشمند برای هر تیمی محسوب می شوند. اما حقیقت را نمی توان کتمان کرد: این رئال ضعیف تر از رئال فصل گذشته است. این تیم را نمی توانیم تحت هیچ شرایطی با تیمی که لادسیما را فتح کرد مقایسه کنیم.
واقعا چه بر سر رئال قهرمان اروپا آوردند؟ چگونه ممکن است یک تیم قهرمان در عرض 100 روز به چنین روزی بیفتد؟ 4 گل بخورد و چند گل دیگر هم دریافت نکند. چگونه ممکن است تیمی با قدرت اقتصادی رئال، نتواند بازیکنی مثل فالکائو را خریداری کند و در عوض مجبور به فروش دی ماریا شود ؟ (ادعای مدیران رئال)
آنچلوتی به نظر، برای خروج از این بحران، تنها یک راه چاره دارد. او باید این تیم را از نو بسازد با همین دارایی محدود.کاری که بسیار دشوار خواهد بود.کارلتو در نشست خبری پس از بازی صحبت از تغییرات کرد. آقای آنچلوتی این گوی این میدان. تیمت را از نو بساز!
توماس رونسرو - آ.اس
حسینو اومد(sm120)
من از چیچا خوشم میاد سال ها بود یه مهاجم ریزه میزه نداشتیم خوراک تیماییه که دفاعی بازی میکنن از بنزما گشاد هم راحت میشیم(sm120)
رونکرو منطقی حرف زده ولی حامد فلاح چرا بعضی جاهاشو سانسور کرده(sm120)
از هیچکس به اندازه ی کارلتو بدم نمیاد(sm3)از چیچاریتو هم متنفرم(sm3)گور بابای همشون(sm3)خامس(sm3)نقل قول:
لاشی بزار دوتا بازی کنه شاید خوب بود(sm98) بهتر از بنزما گشاده(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم 4 تا خورده اربلوا رو میاره داخل(sm2)
یعنی کف کردم از این تعویض(sm2)
خامس هم پستش این نیست بیچاره
به نظرم 4-3-3 با رفتن دیماریا یه حماقته که این بی خار نمیفهمه(sm3)
خامس پشت مهاجم باید باشه نه وینگ راست
مث من (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنزما صد شرف داشت به خامس...نقل قول:
خامس تو جام جهانی هم سبک بازیش همین بود... فقط اونجاس سیستم تیمش فرق داشت... کلا اگه پیشرفت هم بکنه خیلی کنده (sm3)
وقتی که مصاحبه کرد عاشق رئالم عمرا همچی گندی رُ پیش بینی نمیکردم(sm3)نقل قول: