راستی این عکس امضا شاهین نیست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی این عکس امضا شاهین نیست ؟
خب اینم یه شعر واسه دوستان میتونید وقتی با دوست دخترتون تنها هستید این آهنگ زیبارو بزارید و براش بخونید مطمن باشید خوشش میاد...یه آهنگ فوق العاده زیبا که پیشنهاد میشه با درینک گوش داده بشه(sm184)
Ohhh-oh-oh
Whoa-ohhh-ohhh-oh-oh-oh
Yeah, yeah, yeah
Ohhh-oh-oh
Whoa-ohhh-ohhh-oh-oh-oh
Yeah, yeah, yeah
Lose control
Collision course
With you, my love
Call 9-1-1
So ro-o-oll the dice
Get lu-u-cky tonight
I know you're holdin' back
No more hesitation
Just come on
I want your naked love
So don't you dress it up toni-i-ight
Come on
You know your naked love
Is what I'm dreamin' of toni-i-ight
Ohhh-oh-oh
Whoa-ohhh-ohhh-oh-oh-oh
Yeah, yeah, yeah
Ohhh-oh-oh
Whoa-ohhh-ohhh-oh-oh-oh
Yeah, yeah, yeah
Take it off
And try me on
The hottest threads
You've ever worn
So ro-o-oll the dice
Get lu-u-cky tonight
I know you're holdin' back
No more hesitation
Just come on
I want your naked love
Come on
You know your naked love
Ohhh-oh-oh
Whoa-ohhh-ohhh-oh-oh-oh
Yeah, yeah, yeah
Ohhh-oh-oh
Whoa-ohhh-ohhh-oh-oh-oh
Yeah, yeah, yeah
Just come on
I want your naked love
Come on
You know your naked love
Ohhh-oh-oh
Whoa-ohhh-ohhh-oh-oh-oh
Yeah, yeah, yeah
Ohhh-oh-oh
Whoa-ohhh-ohhh-oh-oh-oh
Yeah, yeah, yeah
(sm118)(sm118)(sm118)
شاهین اگه به این خوشتیپی بود که ... (sm2) نه باو تام هاردی ــه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بده موقعی که آهنگ گوش میدی ح*ش*ری هم بشی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد اون تکست اولی هم درست بود فقط تکرار نکرده بود که جاش زده بود مثلاً x2 (sm2)
آره اینجوری ک.سخول میشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا درسته آلبوم آخرشو من 2 دور بیشتر گوش ندادم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون زنگ بزن 911 نداشت (sm2)نقل قول:
اون که بودم (sm2)نقل قول:
قیافه ش یه خورده شبیه میزد الان کیه اسم کاملش خواننده س معروفه ؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم خر آخه کانتری رو ول میکنه میره پاپ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه وقتی بند Anathema که من کشته مردش بودم... اون اوایل سبکشون Doom Metal بود بعد شد Alternative
بعد شد Progressive Rock حالا هم زدن تو فاز الکترونیک (sm25)(sm178)(sm81)
نابودم کردی هادی (sm88)نقل قول:
تیلور که اشتباه کرد تو کانتری موفق بود از وقتی پاپ میخونه من گوش نمیدم اصن (sm3)نقل قول:
آناتما به خاطر اینکه مردم بیشتر رو اوردن به سبک الکترونیک واسه فروش و طرفداراشونم شده میخوان تغییر ایجاد کنند
الکترونیک داریم تا الکترونیک الکترونیک موزیک فوق العاده هست بعضی هاش (sm132)
آلبوم آخری آناتما رو اصن گوش ندادم تو پیج فیسبوکش هم رفتم زیره لینک خرید آلبوم کلی فش هم بشون دادم (sm2)نقل قول:
باران سرخ اشک من رفتی و شد دریا ... (sm50)
(sm2) آواتارتو میشناسم با حاله ولی این خوشتیپ پایین فقط آشنا میزنه برامنقل قول:
هادی تامی ناراحت شد گفتم بش نمیشناسیش، بگیرش که اومد (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تام هاردی بازیگر متاسفم برات که نمیشناسیش
کلا همه میرینن این روزا راک پاپ متال نداره (sm2)نقل قول:
اما کانتری یه آلبوم فوق العاده داشتیم جدیدا Zac Brown Band - JEKYLL + HYDE (sm50)
سالار عقیلی - طالع اگر مدد دهد (sm9)
هادی بیا جلو (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرچم بالاست تامی جوووون(sm48)نقل قول:
تامی یه خورده شبیه منه (sm59)
من عاشق این تتوهاشم (sm51)نقل قول:
تو شبیه اونی (sm59) بزرگتری گفتن کوچکتری گفتن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوفه (sm51)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
جدی میگم مگه عکسم ندیدی ؟
خب دیگه من برم سریال (sm50)
شبتان بدون پشه و آروم ... (sm10)
نع (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم برم سمفونیکرو بگوشم بکپم (sm120)نقل قول:
بای شوشول طلا (sm19)
اوکی یه لینک زدم به تگرامت قبل خواب گوش بده درد و بلا ازت دور میشه (sm120)نقل قول:
بای (sm2)
تو یکی بهتره حرف نزنی فیلم خارجی زیاد نمیبینم بعدشم قرار نیست که همه رو بشناسم (sm120)نقل قول:
(sm134)نقل قول:
یه رفیق دارم پمپ بنزین دارن... خواهر بزرگش که ازدواج کرده کوچیکه فکر کنم 6 7 سالشه... آستین بالا بزنم واست؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm28)
خب با نام خدا
کرکره بالا!
چندوقتیه کمتر میام گفتم امروز بیام حداقل کرکره بدم بالا یه نقشی ایفا کرده باشم!
از پیمان و Mavi (اسمشو نمیدونم) هم تشکر میکنم که صبر کردن من آغاز کنم !