اینو تو یه وبلاگی گذاشته بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو تو یه وبلاگی گذاشته بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونمنقل قول:
ولی خودم حس میکنم شادمهر اگه بخواد میتونه ۱۰۰ تا مثل تقدیر بسازه
اهنگهایی که میخکوبمون میکردن یه زمانی
وای بر ما که قدر ندونستیم و از آینده انتقاد کردیم(sm81) عجب آهنگ بی نظیریه این آینده...
روزبه بمانی
یعنی تموم
همین 5 شنبه...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان مرسی (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خودشم گفت (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
صدا هرروز پخته تر از دیروز
ماشاالله شادمهرررررررر(sm127)
یعنی با هوش تر از شادمهر وجود نداره.کسی که تونسته هنوز خودشو تو لول بالای موزیک نگه داره.ما بزرگتر از قمیشی و داریوش و ابی نداریم که ولی الان بازخورد کارهای اونا کجا و باز خورد کارهای شادمهر کجا.اون عزیزان تو این پنج سال کدوم کارشون بازخورد داشته؟ولی شادمهر حتی با ارائه کارهای متوسط هنوزم تو قله موزیک قرار داره.اون عزیزانی که نام بردن به خاطر رزومه چندسال پیششونه که الان ازشون اسم برده میشه وگرنه اون ها هم همچین کار فاخری ارائه ندادن.شادمهر جوری داره میره که حالا حالا ها کسی نونه از اون بالا بیارتش پایین.یک سری ها سر آهنگ آینده چه قد نسبت به شادمهر انتقاد کردن در صورتی که لول کار بسیار بالا بود الان میشنویم که خوششون اومده و بعدم با اهنگ انتخاب شاهکار هنریش رو تکمیل کرد.
اینکه شادمهر بعد 22 سال هنوز پرطرفداره و مثل خواننده های اون دوران مثل شهیاد یا کامران و هومن یا سعید شهروز یا خیلی های دیگه که واقعا بااستعداد بودن و میتونستن هنوز تو اوج باشن و نیستن ... طرفداراش کم نشده فقط عوض شده .. و این یه رکورده و تونسته مثل ستاره های موزیک قبل انقلاب مثل ابی و گوگوش و ... سر زبون ها باشه .. در ضمن هنوزم بازخورد آهنگهای ابی و داریوش و گوگوش و قمیشی خوبه و اشتباه نکن چون آلبومهای آخرشون مثل دنیای این روزای من و جان جوانی و غیره .... جزو آلبومهای برتر دوران خودشون بودن و هوزم قابل قبول و شنیدنی هستن و جزو معدود هنرمندایی هستن که بعد از 40 سال هنوز محبوبن ... خواننده های قبل انقلاب واقعا کارشون خوبه و تو جدیدا فقط شادمهر هم ردیف اوناستنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قمیشی و داریوش و ابی هنوزم خوب هستن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آینده هم چون همه کارش خودش بوده موندگاره. با احترام، این آهنگای دم دستی الان به هیچ وجه موندگار نخواهند شد (sm176)
مشکلیه؟! :|نقل قول:
با روزبه کسی بد صوبت کنه خودم از خجالتش در میام(sm142)
من نمیدونم چرا بهضی ها میخوان شادمهرو با ابی و داریوش و سیاوش و احمدوند و هر خواننده ایی مقایسه کنن
عزیزان شادمهرو با خودش مقایسه کنید بزنید اهنگهارو گوش بدید هم جدید و هم قدیمی
نتیجه رو میفهمید
بخدا سخت نیست
دقبقا .. نه اگه این آهنگهای دم دستی میخواست موندگار شه الان باید آهنگهای بنیامین و حمیدعسگری هم موندگار مبشدن که نشدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل بعضی از طرفدارا روکم کنی و کرکری خوندن واسه باقی هنرمنداست .. میخوان فقط هنرمندشون از بقیه بالاتر باشه و آثارش در مقایسه با بقیه بازخوردش بیشتر باشه اما به این نگاه نمیکنن که همین هنرمندی که درموردش صحبت میکنید یه عالمه کارنامه عالی داره که اگه مقایسه کنی میفهمی که شاید از بقیه هنرمندا برده باشه ولی چقدر از خودش شکست خورده و این مهمه یعنی به خودش باخته و پیش بقیه برنده است و پیش خودش یک بازنده ..نقل قول:
بعضی کامنتها رو میخونی خنده ت میگیره
یه جا احمدوند رو از شادمهر بالاتر میدونن
جای دیگه ار ابی و داریوشم شادمهر رو بزرگتر
که در واقعیت هر دو تاشم فرضیه های غلطه
بدترین شادمهر هم از بهترین احمدوند صد لول بالاتره
و از اونورم جایگاه داریوش و ابی در زمینه ی خوانندگی تاکید میکنم خوانندگی و آثاری که در کارنامشون وجود داره دست نیافتنی هستن
اینو همه میدونیم شادمهر از بهترین آهنگسازها و هنرمندای بعد از انقلابه ولی دیگه اغراقه بگیم بزرگترین آهنگساز یا خواننده ی تاریخ ایرانه
دلیل دست نیافتنی بودن داریوش و ابی هم اون احترامی هست که برای کارنامشون قائل بودن و هستن
سال گذشته داریوش حرف قشنگی زد و گفت ممکنه همه منو گوش ندن و دوست نداشته باشن
اما سعی میکنم اون عده ای که مخاطب من هستن رو راضی نگه دارم
از این ساده تر دیگه نمیشه(sm59)(sm10)نقل قول:
آریا عظیمی نژاد در مصاحبه ای جدید:
شادمهر اگر بود به راحتی استادیوم آزادی را پر میکرد.
واقعا حرفت درسته وقتی گفته میشه احمدوند از شادمهر الان بهتره چون تنظیم کنندش میلاد هاشمی نیست آدم چاره ای جز خندیدن نداره...اینجا بعضیا با اسامی مشکل دارند و بسنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
درسته احمدوند با میلاد هاشمی همکاری نکرده اما تنظیمهای خودشم زیاد به درد بخور نیستن و خیلی فاصله داره تا بخواد برسه به جایگاه شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمله آخر این دوستمون رو نخوندی و توجه نکردی که میگه شادمهر از بهترین آهنگسازها و هنرمندای بعد از انقلابه .. نمیگه خواننده میگه هنرمند و بین خواننده و هنرمند فرقه... در اینکه شادمهر خواننده خوبیه شکی نیست اما بیشتر از اینکه خواننده خوبی باشه هنرمند خوبیه و با اینکه امثال داریوش و ابی آهنگسازی و تنظیم بلد نیستن اما شاید تو خوانندگی از شادمهر بهتر باشن و کارنامه کاریشون اینو اثبات کرده و یکی دیگه از دلایلش هم اینه که چون به سلیقه مخاطباشون احترام گذاشتن و با هنرمندای واقعا بااستعداد و کاربلد همکاری کردن و چون تو انتخاب همکارهاشون موفق بودن ، هنوزم آهنگهای 40 سال گذشته شون قابل شنیدنه ولی اگه راه شادمهر رو میرفتن ... (sm25) .. توجه کن علیرضاافکاری با داریوش رشد کرد و همون لطفی که شادمهر میخواد به سیناپارسیان و ایمین بکنه داریوش به علیرضاافکاری و روزبه بمانی کرد و به جوونا میدون داد، اما اینا کجا و اونا کجا ...
ولی شادمهر یه لول از این خواننده های قدیمی بالاتره چون خودش آهنگسازی و تنظیم بلده و نوازنده چند تا سازه و 90 درصد از اسطوره های قدیمی اینکاره نیستن به طوری که همون اسطوره هایی مثل ابی یا مهستی میان برای موفقیتشون با شادمهر همکاری میکنن و اونا چون تو انتخاب همکاراشون کاربلد و باسلیقه ان میدونن شادمهر چه گوهریه اما شادمهر اینو نمیدونه .. اونا سلیقه شون خوبه و هنر شادمهر رو فهمیده اما شادمهر از هنر خودش فراریه
حالا بعید نیست آهنگ بعدی ابی رو هم میلاد هاشمی به پیشنهاد شادمهر تنظیم کنه (sm50)
با تمام حرفات کاملا موافقم اما اضافه کنم جایگاه خوانندگان رو اگه بخایم با صدا و آثاری که ارائه دادن مشخص کنیم قطعا شادمهر جایگاه داریوش و ابی رو نداره و از اونورم بخایم راجب موسیقی جایگاه تعیین کنیم خوب داریوش و ابی که موزیسین میستن شادمهر رو باید به بایک بیات قمیشی زلاند منفردزاده شماعی زاده واروژان و ... مقایسه کرد که خوب جایگاه اونا رو هم نداره من همیشه گفتم شادمهر هنرمند خیلی بزرگیه و با استعداد اما هیچوقت نه بهترین خواننده ی ایران بوده نه بهترین آهنگساز الان که شرایطش انقد بد شده که اون کارکتر بزرگی که از خودش ساخته بود رو داره از بین میبره با ارائه ی آثار بسیار متوسطنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با حرفات کاملا موافقم..بخدا منم دوست دارم شادمهر خودش بسازه.. خبر دارم ک ی آهنگ خودش ساخته احتمالا بعد از آهنگی ک با قربانپور کار کرده پخش میشه البته اگه کنسل نشه... کارای قربانپور هم خوبه انشالله ک اونم خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب نسبت به سن و سال و تجربه و سالهای فعالیتش از اون اسامی خیلی پایینتره ولی تو همسن و سالای خودش و بین جوونترها و هنرمندای جدید تقریبا همسطح اوناست .. شما نمیتونی یه هنرمندی با سابقه 50 سال فعالیت هنری رو با شادمهر مقایسه کنی .. حتی شادمهر یه زمانی از دستخط موسیقی اون هنرمندا تو آهنگسازی هاش برای دیگر خواننده ها تقلید میکرد و براش الگو بودن .. در ضمن دهه 50 ایران موسیقی دنیا شرایط بهتری رو داشت و نه تنها ایران بلکه در سراسر دنیا آهنگهای بهتری تولید میشد .. الان دوران طلایی موسیقی نیست و این مقایسه منصفانه نیست..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن منم حرفات رو قبول دارم که شادمهر رو نباید با خواننده ها مقایسه کنیم و باید با هنرمندا یعنی آهنگسازها و تنظیم کننده ها مقایسه اش کنیم و در مقایسه با هم دوره ای های خودش یه پله بالاتره.. هم دوره های خودش مثل بهنام ابطحی و و شهیاد و پوریا حیدری و حتی بهروز صفاریان و چراغعلی... ( سعید زمانی و هومن نامداری و غیره رو نمیگم چون جوونترن و بی تجربه اما بااستعداد ولی هم دوره ایش به حساب نمیان ) و شما نمیتونی شادمهر رو با بابک بیات مقایسه کنی که همسن پدرشو داشت ..خدا رحمتش کنه ..
ولی با کلیات حرفات که موسیقی در دهه های گذشته بهتر بوده و هنرمندای قدیمی دیگه جایگزین ندارن موافقم و این شامل کل دنیا میشده .. ولی اینو به یاد داشته باش آهنگساز بسیار بزرگی مثل فرید زلاند با اون آهنگهای درخشان فقط ساز پیانو میزنه اما شادمهر به بیش از 5 یا 6 تا ساز مسلطه و تو نوازندگی از اونا یه لول بالاتره و ویالونی که شادمهر میزنه رو امثال بابک بیات و سیاوش قمیشی نمیتونن بزنن و اینجا باید مثلا فقط با بیژن مرتضوی مقایسه بشه و تو گیتار با آرمیک مقایسه بشه ( که این مقایسه هارو نسبت با سن و سال و تجارب قبول ندارم) و این نشون میده شادمهر یک هنرمند کامله که تو هر زمینه از موسیقی اسمی به میون میاد یه جهشی زده و سعی کرده از خوانندگی و آهنگسازی و تنظیم و نوازندگی و حتی ضبط صدا همه رو به بهترین شکل یاد بگیره و فقط جزو یکی از این گروه ها نباشه
لایک .. میدونم زیادی به شادمهر تعصب داری و این از علاقه زیادته و امیدوارم بازم به دوران اوجش برگرده و فکر کنم برگردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به عنوان یه مخاطب و یه طرفدار کوچیک امیدوارم لیاقت این آهنگ های که استاد میده بیرون رو داشته باشیم (sm174)
صد در صد منم یه جورایی حرفای خودتو زدم دیگه و اینو واسه کسایی گفتم که هر نوع مقایسه ای میکنن و گفتم باید در هر شاخه ای مقایسه کرد و البته به قول شما نسبت به میزان سالهای فعالیتش شادمهر یه هنرمند و استعداد توانمند بوده یه نابغه که هم صدا داره هم آهنگسازه هم نوازنده ولی در شاخه های صدا یا آهنگسازی مثالهایی زدم که از او بزرگتر زیاد داریم واز اینورم تقریبا پدیده ای مثل شادمهر که به هر سازی مسلطه نداشتیمنقل قول:
شما خودتون میزنید به اون راه یا من لهجه دارم؟ من دارم میگم شادمهری که کار معمولیش مثل اینده یک هفته بعدش توسط خواجه امیری کپی شد و همه دنباله روش بودن الان خودش دنباله رو دیگرانه شده یکی مثل سامان جلیلی و احمدوند و دیگران بعد شما اینو میگی اون دسته از طرفدارنی که اهنگ جدید تو مایه های سبب میدونستن هم مثلا شاد میشن و میخندننقل قول:
فربد عزیز هوش و سلیقه ی موسیقایی شما برای من قابل احترامه و منظورم با شما نبود چون منظور شما رو از اولم فهمیدم که چیه و میخای بگی اونا دنباله رو بودن من تو همین تایپیک دیدم خودتم میتونی ببینی دیگران از نظر لول کاری گفتن جاهای دیگه هم شنیدم من در پاسخ به اونا گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی اراده کنه یه اهنگ مثل شادمهر داشته باشه فکر نکنم قیمت سینا بیشتر از چند تومن باشه ولی یه سوال این سه کلمه شبیهه و امروووز و حرفاتووو کار سینا پارسیانه؟ این فکرش در این حد نیست اصل ملودی رو گوش بده با صدای اون یارو ببین چه افتضاحیه ولی شادمهر خودشو نمیدونم چرا فدای اینا میکنهنقل قول:
این که کاملا مشخصه شادمهر خودش تو ملودی و تنظیم دست دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمرا این سینا به ذهنش برسه بخاد گیتار الکتریک بذاره روی موزیک و پایان بندی آهنگ با گیتار الکتریک تموم بشه
منتها کلیت کار رو میزنه به اسم اینا که اینا رو گنده کنه
اگه تو پیجش گذاشته اصلشو من نمیتونم گوش بدم چون منو بلاک کرده (sm14)نقل قول:
تو اپارات بنویس سرقت شادمهرنقل قول:
تقریبا هم من و هم تو و هم فربد یه جورایی هم نظر هستیم و در کنار اینکه طرفدار شادمهریم و براش احترام قائلیم اما به فعالیتهای اخیرش انتقاد میکنیم و اونارو در حد اون اسم نمیدونیم .. من با تمام نظراتی که ارتباطی به شادمهر نداشت و در این تاپیک بهش اشاره کردین هم موافقم و برای تمام هنرمندای بزرگی که اسم آوردی ارزش و احترام زیادی قائلم و طرفداری از شادمهر باعث نشده بخوام به پیشکسوت هامون بی احترامی کنم و اینکه بعضیا از روی تعصب شادمهر رو خدای موسیقی میدونن هم مخالفم .. شادمهر هنرمند بزرگیه اما خیلی وقته دیگه فکرای بزرگی نداره و یکی از اشتباهاتی که ما تو این سه ساله مرتکب شدیم اینه که اطرافیانش رو مقصر دونستیم با اینکه شادمهر خودش استقلال فکری و عملی داشت و الانم برای بازگشت دیر نیست و هرموقع اراده کنه میتونه با تلاش و احساسات بیشتر به دوران اوجش برگرده اما تصمیمی برای اینکار نگرفته و حتی اگه سینا پارسیان و ایمین و بهداد کاموری از تیمش برن شاید با یه تیم ضعیف تر و بدتر برگرده و مقصر اصلی خودشه و با اتهام به دوستاش و اطرافیانش شادمهر پیشرفتی نمیکنه و تنها کلید راه پیشرفت و برگشت به دوران اوج قبلی تو دستای خودشه و بس ..نقل قول:
من ورژن اصلی رو نشنیدم و دوس ندارم بشنوم چون ذهنیتم رو نسبت به این آهنگ تغییر میده و با اینکه این آهنگ در حد شادمهر نیست و شادمهر باید بیشتر آثار فاخرتر و پرمغزتر یا حتی سبک اصلی خودشو بخونه اما بی انصافیه خوانندگی شادمهر رو نادیده بگیریم چون واقعا شادمهر تو خوانندگی این اثر بهترینه خودشو ارائه کرده و تحریرهای زیبا و کوک و خاص که فقط از عهده خودش برمیاد رو تو این آهنگ میشنویم و نه تنها این آهنگ بلکه همه آهنگهای ضعیفی که ازش شنیدیم دارای این ویژگیه ..
اونی که سرقت کرده شادمهر نیست و شادمهر اصلا تو باغ نبوده و فقط اجرا کننده صرف بوده و بس .. حتی با وجود این شعر و ملودی ضعیف بازم بعضیا بهش حسادت میکنن و قصد دارن در کنار اسم شادمهر رشد کنن و اتهام دزدی به شادمهر هم روشی شده برای دیده شدن و شهرت ... شادمهر نباید بزاره ازش سوءاستفاده کنن تا خودشونو مطرح کنن .. سیناپارسیان با ندادن این آهنگ به شادمهر میتونست هم خودشو و هم شادمهر رو دچار این حاشیه نکنه ولی اما با این بی فکری عمل ناشایستی در جهت رشد عملی دشمنان شادمهر برداشته..
و بهتره شماها که تو این تاپیک هستین و از طرفدارای شادمهرین دچار این حاشیه ها نشین و با انتشار این حواشی کمک نکنید تا اینا موفق شن به هدفشون برسن
این آهنگ اینقدر از نظر اون خواننده بی نام و نشون ضعیف بوده که 2 سال پیش خریده و با وجود پرداخت پول اجراش نکرده اما شادمهر با این همه تجربه و هنر و استعداد اجراش کرده و این فاجعه است اما چرا این خواننده بعد از 2 سال تازه یادش افتاده همچین آهنگی هم وجود داشته ؟ پس هدفشون مشخصه
(sm59)اینقدر دور شدی و مغرور شدی و که دیگه کور شدی هواداراتو نمی بینی
تو که آهنگ میدی با خیال راحت ولی سرنوشتشو نمی بینی
(sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تموم یکدلی تو بمون برای من
ناصر جان خیلی وقت پیش هم که آلبومهای تجربه کن و تصویر اومد و تازه شروع کرده بود به نساختن من چون مطلع بودم میگفتم که شادمهر خودش دوست نداره کار بسازه و همون فرشبافی که الان شادمهر گذاشتش کنار و شرایط فرقی نکرده بهش خیلی اصرار میکرد که خود شادمهر تو اون آلبومها کار بسازه خصوصا تو آلبوم تصویر کاملا میشه احساس کرد که شادمهر در نهایت شکم سیری اون دو تا ملودی رو ساخته و تازه حال نداشته تنظیم کنه داده به بقیه تنظیم کنن خودتون میتونین مقایسه کنین ببینین تصویر و نقطه ضعف چقد با روزای اوج شادمهر فاصله دارن . الانم که ادامه ی همون وضعیته تازه بدتر که دیگه پای پارسیان و ایمین به کارای شادمهر باز شده که امیدوارم لااقل بعد از حواشی دور شدی شادمهر لااقل اونا رو بیخیال بشه در کل بله همه میدونیم شادمهر هنرمند بزرگیه و اگه الان میگیم اسطوره بهش به خاطر شروع خیره کننده ش با بهار من مسافر تا آلبوم طرفداره که با وجود برخی کارایی که بهش انتقاد وارد بود اما اونام میشه گذاشت به حساب ریسک پذیری شادمهر ولی الان در حال حاضر فرق شادمهر در زمینه ی پخش این کارای مارکتی با امثال سامان جلیلی مهدی احمدوند چیه ؟ به نظرم تنها فرقش وکال فوق حرفه ای تر شادمهر نسبت به اوناست و گرنه از نظر ملودی و تنظیم در همون حده واسه همینه که نمیشه شادمهر رو با بزرگان موسیقی یکی دونست چون یه واقعیته که شادمهر به کارنامه ش خیانت میکنه و اونا خیلی مواظب بودن خصوصا تو سالهای اوجشون خیلی عالی بود آثارشون الان دیگه نمیشه فرضا از ابی که از اون صدای نابش چیزی نمونده توقع زیادی داشت اینا دیگه نمره ی قبولی و استادی رو همون دهه ی پنجاه و شصت و هفتاد و اوایل هشتاد گرفتن الان واسه دل خودشون و هواداراشون و عشق به این کار میخونن اما شادمهر الان تو سن و سالیه که باید کارایی پخش کنه اوج بلوغ هنری شادمهر باشه واقعا در شأن یه هنرمند اسطوره ی چهل و هفت ساله هست که همچنان کارای عشقی و ضد عشق بخونه انقده دور شدی و مجبور شدی و سنتور شدی و .... واقعا شما به کار غریبه تو آلبوم دهاتی گوش کنین اون کار رو تو حوالی سی سالگی خونده معبود رو در حوالی بیست و چهار سالگی خونده اون کارا شادمهر رو واسه یه نسل که خودمم سال 77 شناختمش و طرفدارش شدم تبدیل به یه بت کرد اونم یه بتی که هنوز اون طرفداری نسل اولش با وجود تموم نا امیدی که از برگشتن شادمهر به همون روزاش دارن اما چون از پتانسیلش آگاهن ازش دست نمیکشننقل قول: