نرم افزار رُ بیخیال فقط با دلت باید بزنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نرم افزار رُ بیخیال فقط با دلت باید بزنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون دیگه گفتم که تو اروپا (sm120)نقل قول:
تا حالا با دلم زدم که ایتالیایی ها بگا دادن دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل از دلت که به ایتالیا گرایش داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از پیچیده ترین شرط بندی های سال
سیتی - یونایتد
آیا کدام میریند به فرم ما ! ؟ (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث مگه من سازنده اون نرم افزارم؟(sm2)
قماربازای دیوث(sm3)
ادرس سایتو بدین(sm2)
تو که این همه بردی واسه یه دل تازه بخر گرایش نداشته باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دو ..چون مساوی میشه (sm2)نقل قول:
من هر بار ببازم تو رو به فحش میکشم مهم نیست دخالت داشتی یا نه (sm2)نقل قول: