استاد یگانه هم نظر داده (sm2)
پدیده ی موسیقیه این یگانه اصن (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
استاد یگانه هم نظر داده (sm2)
پدیده ی موسیقیه این یگانه اصن (sm2)
خو اون *** گشادتو به جای دهن لقت تکون بده برو تو سایت قوانینشو بخون دیگه (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از بیگانگان هرگز ننالم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ رو دیدی با چه قر و عشوه ای میخونه ممر !؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با 5 تومن میتونی ببندی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن وقتی پستشو دیدم مشعوف شدم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دیشب گوش دادمش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیکشو الان دیدم (sm2)تاکید بر بلوز (sm2)
(sm2)نبودی ، البوم پاروی بی قایق هم نقد کرده بود بش گفتم برو به ممر بگو اختصاصی چاوشی نیوز بزنه برات (sm2)نقل قول:
حسش نی شب میرم قوانینشو میخونم(sm120)
(sm27)
احمق تمام گام های آهنگ رو جا به جا کردن با اون استاد کیونیش ، اولش شک داشتم که این همون آهنگ فریدون هست یا نه !نقل قول:
(sm2)
مرتیکه اگه مربی خوبی داشته باشه استعداد خوبیه