منظورت جفتکه دیگه ؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورت جفتکه دیگه ؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم بیبینم امروز را میاد یا نه..
رو دور بد بیاریم هیچی به روال نی (sm25)
کجاست بگو اون که ..(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وزنه و اين حرفا جاي احسان خالي اون شب ديگه اختيار خنده هامو نداشتم (sm30)
درست ميشه گاهي براي همه پيش مياد (sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خندیدیم ..نقل قول:
الان این یارو میاد بهم میگه چارلی چاپلین (sm30)
اما خداییش چه عکس خوبیه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فرداش اومدم بخونم بعد رفتنم چيا گفتن و خنديدن ديدم بعد رفتن ماها دوباره همه رفتن تو فاز دود و دم (sm50) اينجوري شدم (sm77)
امشب هالووینه ، تبریک و تسلیت کلی(sm50)
نمیدونم چرا اما وقتی طرف میاد روضه بخونه میره فقط از زخم ها میگه حالم بهم میخوره !
دو قرون از حسین شناخت ندارن میان مردمو موعظه میکنن
خداییش من آلبوم کریم خانی رو گوش میکردم امروز بیشتر روم تأثیر داشت تا روضه آقایون