نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من داشتم به اين فكر ميكردم كه بيچاره مياد دنبال مهران مديري ميگرده (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من داشتم به اين فكر ميكردم كه بيچاره مياد دنبال مهران مديري ميگرده (sm2)
همینه که هست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاه سفید شده به قالب انجمن هم میشینه ، خیلی دوسش دارم
روضه (sm70)هیئت (sm70)
دیروز یه اخونده رو طوری ضایع کردم که سایه مو با تیر میزنه (sm70)
ادم دلش نباید هیئتی باشه ..
(sm132)
نباید یا باید ؟! (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لره تو يه خونه اي وضو ميگيره
صاحب خونه ميگه راضي نيستم
لره ميگوزه ميگه راحت شدي
باطل شد گدا !(sm30)
ادم دلش باید حسینی باشه ، نه هیئتی !!!نقل قول:
به قول محسن اینا همه تزئینیست
موافقم !نقل قول:
باز تو گفتی محسن ؟! (sm25)
99% اينا فقط فيلمه (sm25)