به گریه کردن یک مرد آن ور گوشی (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
به گریه کردن یک مرد آن ور گوشی (sm50)
مث محسن انقد نامرد نیستم دیگه نمکدون نمیشکنم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند روز پیش نشستم سید ذاکر برا یکی از بچه ها دانلود کردم الان دارم گوش میدم لذت میبرم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم بازی نمیکرد ، البته بعضی اشعارش عجیب افراطی هستش اما ..
مدح فقط دهه 40-50 به قبل و اون قدیمی ها !
بحر طویل میخوندن نیاتز نبود طرف فیلم بازی کنه شعر با کلمات فاخر آدمو نابود میکرد
آفریننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ادمایی که از راه دین ، به نام دین پول در میارن حالم به هم میخوره ...نقل قول:
دقیقا ، سر همین موضوع دیگه بدم اومده از محمود کریمی و امثالشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم چشمش که وا میشه میفهمه چه سالهایی که با خریت اینا رو تو زندگیش راه داده
خدای خوب خشم و قتل و فتواو گریه های من به شعر یغما
نقل قول:
اون زمان بله ولي الان خيليا رو به شك انداختن اينا
من خانواده سفت و سخت مذهبی ندارم ، خودمم کم گناه نکردم ، از خیلی ها هم بدترم ..نقل قول:
ولی اعتقادم خیلی زیاده ، پدرم مجبورم نکرد نماز بخونم ولی خودم وختی که بدونم دلم پاکه اون روز دارم از ته قلب خدا رو صدا میزنم نماز میخونم ، چون حرمت داره این چیزا !!