فک کردم تهرانینقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا همون کیک و ساندیس هم خیلی خوبه(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
فک کردم تهرانینقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا همون کیک و ساندیس هم خیلی خوبه(sm120)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر یه مدت فقط انجمن تحصن کن این ده یوس حساب کار دستش بیاد(sm173)بعدش ببین چطوری میماله برات آلبومم نذار رو سایت دیگه همون میدیا که میگی بذار
یه ویگن بهم معرفی کردن با یه هایده پوست ادمو میکنهنقل قول:
کادو تولد امروز من این بوده(sm50)
با اون که چاقو زد چیکار کردی؟نقل قول:
الان تو 13 ماهم خیلی دیگش نمونده (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش اصلا دوست ندارم دیگه قاطی اینا بشم یه زمانی خیلی خوب بود حتی جوش ولی الان .....
فقط تو فکر زیرآب زدم و اضافه حدمتن اگه همین لیسانس کوفتیم نداشتم حالا حالا باید بمونم
من اعزام مجددم ساله 89 تهران 02 خدمت میکردم ولی اینجا ....
یادش بخیر یه زمانی تهران خدمت میکردم الکی با آشنا بازی آوردنم اهواز (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به پ تولدتم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولدت مبارک باشه داش
ایشالا چندین و چند سال زنده و سر حال کنار خانوادت باشی (sm127)
(sm169)
اون که دزد بود فرار کرد هیچی دیگه (sm25)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
256 رو میگی ..
جدیدا دیگه جریمه نداره ..
128 بگیر ماهی 28 تومن سرعت رو 110 ثابت ..
آقا فعلا (sm155)
میام دوباره
پاس فایلتو پر کردی ....(sm70)نقل قول:
پسر خدمتی هاتم رفتن اموزشی خوبه خوبه
(sm59)
امير فكر كنم پاكش كرده (sm54)
من خودم شر كرده بودم نيستش
توو صفحه شم نيست
نوید (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مست بوده اون وقت که نوشته بعد حالش اومده سر جاش حذف کرده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایش من موندم این اصحابی چطور شد خواننده هنوز واسم سوالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان من؟(sm157)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنی من الان مخابرات 43 میدم همون 43 ای رو میخوام اون سرعتش چنده؟؟؟
100% مطمئنی سرعت پایین نمیاد؟
(sm10)(sm174)
(sm127) مخلصم محسن جوننقل قول:
تولدته ؟
(sm173)
امروز چندتا از رپر بهش حرف زده بودن درباره اون مستندی که واسشون درست کرده بود شیطان پرستن معتادن این چیزا بهشون گفته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)
کی ؟؟ یغما؟؟نقل قول:
(sm50) احتمالا خخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم باو !نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته این چیزی نبود که بخواد دردسری درست کنه این که ده نمکی چماق داره بوده دیگه جرفی باقی نمیذاره
منتها کلا تند بود صحبتاش.....فکر میکنم خودشم پیشمون شده بعدش!
و الا یغما که پی این چیزا رُ به تنش مالیده
اره تولدم بود امروز اعصابم خراب بود این واسه خودم نوشتم تو صفحه اف بیم گذاشتمنقل قول:
دل نوشتم ام
31 شهریور 93
.................................................. .......
مجالی نیست برای جبران گناهنم ...
گر چه عذابیست در وجودم نیازی به تقاص ندارم....
گناه کرده ام توانش را میده ام ....
گرم بودم اشتباه کردم نفهمی کردم....
فکر کردم آسان است تحمل کردنش...
اشتباه کردم ....
اشتباه...
حس نبودنت سخت است سخت...
عمرم رفت...
تولدم آمد ولی نیستی ....
ندارمت .....
من!!! باور کنم ندارمت ؟؟؟؟
ای امید از دست رفته ام ....
باور کن ندارمت .....
سرنوشت شوم رقم خورده است به نداشته هایم.....
اگر گناه نبود....
اگر گناه نبود ...
ای خدا اگر گناه نبود...
راحت میشدم راحت...
عکسم را گذاشتم یادم باشد اگر ماندم و بدانم که چه کشیده ام....
که به زاد روز امسالم رسیده ام ....
بله به 31 شهریور رسیده ام ....
به بزنگاه تقاصم رسیده ام....
سخت است تحملش،سخت....
انتظار سخت تر از جهنم و آتش است....
که زاد روز دوبارت برسد...
به امید هایی نا امیدم....
منتظرم....
منتظر...
.................................
انچه از عالم بالاست من آن میگویم
رخت بر بسته به آنم که بدانجا بروم(فکنم)
................................................
نه اتفاقا امرو داشتم با رفیقم صحبت میکردم بهش یاد آوری کردم جریمه میکنن گفت نه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم چن سال پیش 128 نامحدود داشتم شاتل اول رو 100 بود بعد که دانلود میکردی میومد رو 50 و بعدش رو 20 ..
محدودشم که شبانهشو جریمه میکردن ..
سرعتشو نمیدونم 128 رو فقط تست زدم ..
خواننده احتمالن گمان کرده ترانه هم مثل کت و شلوار است که میتواند بخرد و در هر مراسمی – از عروسی و بعلهبرون گرفته تا ختم و ختنهسورون – از آن استفاده کند
(sm30)
بسیار زیبا!
تبریک میگم محسن خان (sm10)
نه منظورشون رضا رویگیری بودنقل قول:
اول خوب کوبیدنش بعد واسش ارزو سلامتی کرده بودن...
مباركت باشهنقل قول:
زودتر ميگفتي يه تايپيك بزنيم واست (sm19)
رویگری کلا ادم درستی نیست....نقل قول:
مخابرات از کیون میزارن آدمو ..
این ماه 5 گیگ رو اینقد سریع خورد مجبور شدم 3 گیگ اضافه بخرم ترافیک ..
اونجام تو انجاشون !!!! (sm3)
فداتشم (sm127)(sm127) لطف دارینقل قول:
همش درد دل بود
میدونم زیاد توش اشتباه هست ولی خواستم بنویسم شاید خالی بشم
یغما (sm2)
با کریو میخوام از یوتیوب دانلود کنم نمیشه چرا ؟
بستن ؟
قربونت نوید جاننقل قول:
همین که میام بین شما
من بین خودتون قبول کردین واسم از صد تا کادو بهتر (sm10)
شاتل رو ول کردی رفتی مخابرات(sm29)فیببری شدین مگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس اینو به نظرت تخلیه کنم شاتل رو بگیرم؟؟؟(sm157)
(sm127)(sm127)نقل قول:
همین که حرف دل خیلی ارزش داره (sm111)