میبینقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میبینقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز ادمین سایت توماس آندرس ، عکس هوادارای ایرانی مدرن که 11 مهر جمع شده بود و با یه بنر ساده جشن گرفته بودن رو زده رو سایت
اما بعضی از ادمین ها و حتی خود خواننده های ایرانی ....(sm3)
لا مفهومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می بی ، شاید ، ممکن استنقل قول:
سجاد یه چیزایی میگفت که فامیلیت نیست و من با فامیلی دادم بهش و...دیدی پست سجادو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصفهانیش میشه مُمکِنِسنقل قول:
عجب خریه . میدونمنقل قول:
منظور اینه چرا آخه
سجاد الدنگ من دو بار اسمتو اینجوری دادم که محسن اکثبت کنه Sajjad Nahavandi
خو میگفتی فامیلیتو تغییر دادی دیگه
نه ، کجا گفته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همون روز اول که درخواست فرستادم تا فردا صبح هم اسمم سجاد نهاوندی بود ، دیدم محل نمیده منم بیخیال شدم گفتم حتما بام لجه ، اسمم گذشتم ام سی اچ شاید بفهمه مخاطبشم (sm50)
ولی ...
باو منم یه پست تو گروه گذاشتم که بیاد پستُ بخونه و اکسپت کنه ولی احتمال زیاد دیده و نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]