خواب خوب هم نیاز چون اگه نداشته باشی مذخرف میگی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
خواب خوب هم نیاز چون اگه نداشته باشی مذخرف میگی (sm120)
یه زن بگیر تا خدا بیشتر کمکت کنه البته اگه اعتقاد داشته باشی وگرنه دیگه وای به حالت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان واقعا حرفای من مذخرفه ؟ (sm74) بچه ها بیاین بگین حرفای من مذخرفه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا چرا اذیتش میکنین ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا اندازه ی این صحبت ها نیست که بخواد به من کمک کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الویه تازه راحت ترینشه ولی واسه ما سخته ببین اونا دیگه چقدر کار میکنن (sm70)نقل قول:
آدم ها تو زمان های مختلف ، بسته به نیازشون حرف میزنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
یه تاپیک بزنید برای اونایی که کم کم محو شدن توی فیلم های مستهجن . . . (sm81)(sm172)
هر کی اندازه ی توانش کار میکنهنقل قول:
خودت میدونی چه زجری کشیدی وقتی که مادرت به رحمت خدا رفت (sm74) پس دیگه خودت خوب میدونی چی میگم (sm50)نقل قول:
نقل قول:
(sm50)
حرف غیر منطقی میزنینقل قول:
من آدم خوبی نیستم همه جور گناهی هم مرتکب شدم به غیر از گناهای سنگیننقل قول:
ولی هیچ وقت این حرفو نمیزنم ... توام نگو
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتخب جهان رو داشتن دیوثای بی عرضه (sm2) همینا که نام بردی تو باشگاه هاشون حدقل یه بار چمپیونز رو گرفتن ولی تو ملی هیچوقت گهی نبودن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اونجایی که فقط یک بار زندگی میکنی سعی کن بهترین زندگی رو داشته باشی وقتی خودت رو میندازی تو چارچوب خدا و پیغمبر و عمام و دین عملا نمیتونی از زندگیت لذب ببری و میشه عروسک خیمه شب بازی - من مشکلی ندارم تا الان هم به هر چی که رسیدم فقط و فقط حاصل سگ دو زدن های خودم بودهنقل قول:
موفق شدی (sm79) (sm70) عب نداره خوشمزه تر میشه (sm120)نقل قول:
گوجه زدی حالا یا نه؟(sm120)
الان این مربی گوسفندشون استعفا داد میرن ی گوسفند پیر دیگه میارن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی پیر پاتال هست جمع میکنن میارن انگلیس(sm120)کسایی که سرمربی انگلیس میشن که چند سالی مونده به اخر عمرشون.. اریکسون کاپلو و حالا هاجسون(sm120)
فکر کن ردنپ رو بیارن
آره این آرزوی همه ست ! آدم یا خودش چند سال سختی میکشه میشه دکتر مهندس زندگیش ازین رو به اون رو میشهنقل قول:
بعضیام هستن تا دیپلم بیشتر نیاز داشتن ادامه بدن به خاطر ثروت هنگفتی که بشون رسیده
اما ما که هیچکدوم ازین دوتا نیستیم باید صبح تا شب سگ دو بزنیم واسه دو لقمه نون حلال آخرشم 7 مون ....
ولی اگه داشتی و دست یه نفرو گرفتی مردی مرد ... اون وقته که خودت احساس حقارت نمیکنی تو خودت احساس میکنی به خدا نزدیکتر شدی (sm50)
شاید بگی داره چرت میگه ولی خودم چند بار نجربه داشتم البته الان نه قبلا ..... الان دیگه غرق گناهم (sm172)
ن فعلا هیچی نزدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذاشتم یخچال آخه خسته شدم فعلا مرغ و سیب زمینی رو قاطی کردم (sm59)
(sm2)نقل قول:
چه عرفانی سخن میگم (sm2)
(sm77) (sm2)(sm2) فک کردم درست کردی خوردی تموم شد رفت (sm120)نقل قول:
ن بابا چه خبره (sm2)میگم توام خیلی زحمت میکشیا هم تو درس خوندن هم تو کارای خونه و کمک به مادر (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان درست میکنم میدم مادرم واسه سحری بقیه شم میزارم یخچال خودم نوش جان میکن ظهر و شب (sm51)
زندگی هر کسی مخصوص خودشه من و تو این اجازه رو نداریم که برگردیم بگیم طرف باباش پولدار بوده ارث رسیده بهش دیپلم هم نداره یا طرف رفته درس خونده دکترا گرفته وضعش خوب شده - مگه نمیگی خدا هست پس چرا دست نیازمندارو نمیگیره و آویزون بنده هاش میشه - همین که الان داری میگی غرق گناهم یعنی هنوز جا داری تا یه سری چیزارو یاد بگیری اصلا به من بگو گناه یعنی چی -نقل قول:
همش تاثیر همکاری با اون موزیسین تمام شده و کچل است (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسخرم میکنی دیگه (sm2) ای روزه خوار (sm70) آورین گوجه یادت نره (sm120)نقل قول:
کاشکی برن سراغ ونگر تا طرفداری آرسنال دیگه رو نیمکت تیمشون نبینن این آقای بازنده رو ، به انگلیس هم میاد کلا که جام نمیگره با تیم ملی مچ میشن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه تو دین مبین نمیگن که اگه زن نگیری دینت کامل نیست الان این کچل n سال سن داره ولی زن نداره ، نشون میده که انسان بی دینی ست و محسن رو از راه به در کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عزیزم مسخره چیه (sm127) (sm59) یه سالاد الویه درست کردم تازه اونم هنوز تکمیل نشده (sm2) فهمیدم چقدر شماها زحمت میکشین تو آشپزخانه (sm51)نقل قول:
مخصوصا بری خونه شوهر باید صبح تا شب کار کنی (sm74)
محسن امروز رگ شیعه بودنش زد بالا اون پستو گذاشت
دور از چمن وصل یکی مرغ اسیرم
ترسم که شوی غافل و در دام بمیرم
(sm50)
آهان آره سخته واقعا(sm74) مگه قراره کلفتی کنم واسه کسی(sm120) خب آره هر دو باید سخت کار کنن هم مامان هم بابا (sm74)(sm59)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
برن بکهامی شیرری یکی رو بیارن حداقل اونابرینن اینقدر زجر اور نیست(sm120)
ن خب هم خونه داری هم آشپزی هم خرید هم بچه بزرگ کردن اینا همش سخته (sm59)نقل قول:
چقدر محسنو تهدید به مرگ کردن (sm50)
(sm70)الی نیکولت تو ویدئو هست دیدی؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]