سید جواد هاشمی نصفه شبها از خواب میپره میگه من دارم شهید میشم زنش میگه بخواب فیلمه
نمایش نسخه قابل چاپ
سید جواد هاشمی نصفه شبها از خواب میپره میگه من دارم شهید میشم زنش میگه بخواب فیلمه
ترانه رو غلط میشنوید خیالی نیست، غلط زمزمه میکنید مشکلی نیست فقط موندم چجوری با مضمون غلطی که مد نظر شاعر نبوده ارتباط برقرارمیکنید و حس میگیرید
موسی و شبان موسی و هارون موسی و خضر موسی و فرعون موسی و سامری ... کلا حضرت تو کار فیت دادن بودند
خوبیه فوتبال بانوان اینه که لازم نیس به خوار مادر تیم حریف فحش بدیم میشه مستقیم به خودشون حواله داد ، مثلا تو بازی با ژاپن من میگفتم :واویلا وایلا ، ژاپن؛ کـــ.سِ خودت
دوران دانشجویی دوران شیرینی است
.
.
.
.
ناموسن با درس خوندن خرابش نکنید
اگه سید جواد هاشمیفیلم ســ.وپر بازی کنه...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اخرش که ریخت رو صورته دختره ...
یکی میاد با تبر می زنتش شهید می شه :|
ﻟﺬﺕ ﺑﺨﺶ ﺗﺮﯾﻦ ﻗﺴﻤﺘﺎﯼ ﭘﺎﯾﯿﺰ ﻭﺯﻣﺴﺘﻮﻥ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﮐﺮﺩﻧﺎﯼ ﺯﯾﺮ ﭘﺘﻮﻋﻪ
باز امد بوی ماه مدرسه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خارکــ.سده بازی های معلم هندسه
تنها چیزی که ما ایرانیا از دین یاد گرفتیم اینه که.
.
.
.
.
.
.
ماهواره هاتبرد رو به قبله تنظیم میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
ایران کجاست ؟؟؟
.
.
.
ایران جاییه که
مردمش پیاده تا کربلا میرن اما از روی پل عابر پیاده رد نمیشن...!
همه پادرد دارن
پیام تلفنی روحانی برای جهانگیری
.
.
.
.
.
.
.
.
اسحاق حواست باشه آمارکشته های حج رو دقیق در بیار یارانشونو قطع کنیم
مخاطب خاص اگه.گوه بازی در نمیاوردی
الان بچمون داشت تو انباری
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کــ.ون دختر همسایه میزاشت
هیچ دقت کردید ، از وقتی که عزای عمومی اعلام شده ، تنها برنامه صداو سیما که پخش نشده
خندوانه است
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یعنی بقیه برنامه های صداوسیما کلا تو عزای عمومی بوده که نیاز به تغییر نداشته....!!!
اسم پروفایل خارجیا:
Jimmy butler
Tonny curney
Stefan curry
حالا اسم پروفایل ایرانیا:
تلخم مثل عرق سگی
شیطون بلای آقاش
قاسمم رو با دنیا عوض نمیکنم
من اونیم که سایه هم نداشت
دختره بابامم !
عبدالله مامانمم!
اصغر & جعفر!
پراید 89 بدون خط :|
دماسنج ماشین نوید اینام(sm2)
تنها كاري كه ايرانيا توش باهم همكاري ميكنن چيه؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
توجاده چراغ ميزنن كه پليس وايساده
اﻣﺮﻭﺯ دوس دخترﻣﻮ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺩﯾﺪﻡ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﺵ ﺑﻮﺩﻡ، ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ﺑﻬﺶ
ﮔﻔﺘﻢ ﮐﺠﺎﯾﯽ؟؟
ﮔﻔﺖ : ﺧﻮﻧﻪ ﺍﻡ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﺑﻢ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺷﺪﻡ ﺑﻬﺖ ﺯﻧﮓ
ﻣﯿﺰﻧﻢ ... ﺭﻓﺘﻢ ﺟﻠﻮ ﺯﺩﻡ ﺭﻭ ﺷﻮﻧﺶ، ﮔﻔﺘﻢ : ﺧﻮﺏ ﺑﺨﻮﺍﺑﯽ ...!
ﻻﻣﺼﺐ ﺯﯾﺮﻩ ﺑﺎﺭ ﻧﻤﯽ ﺭﻓﺖ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﺩﺍﺭﻡ ﺗﻮ ﺧﻮﺍﺏ ﺭﺍﻩ
ﺑﺮﻡ !
ﺍﯾﻨﺎ ﺑﻪ ﮐﻨﺎﺭ
ﻫﻮﻝ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺧﺮﻭﭘﻔﻢ ﻣﯿﮑﺮﺩ
و قسم به دوستت دارم های خفه شده در گلو (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و..........
وقت کمه و سرعت نتم اومده پایین نمیتونم همه ی دوستان عزیز رو تگ کنم، فقط اونایی که تو لیست دوستان بودن تگ شدن! خواستم قبل رفتم خداحافظی از همه ی دوستان عزیزی که اینجا دارم! (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm19)(sm127)(sm127)(s m127)(sm127) البته ممکنه تا یه هفته دیگه بتونم باز هم بیام اینجا ولی احتمالا موقعیتش نیست، پس فعلا بدرود تا انشالله آینده ی نزدیک! (sm111)(sm111)(sm111)
بدرود همگی! (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و..........
وقت کمه و سرعت نتم اومده پایین نمیتونم همه ی دوستان عزیز رو تگ کنم، فقط اونایی که تو لیست دوستان بودن تگ شدن! خواستم قبل رفتم خداحافظی از همه ی دوستان عزیزی که اینجا دارم! (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm19)(sm127)(sm127)(s m127)(sm127) البته ممکنه تا یه هفته دیگه بتونم باز هم بیام اینجا ولی احتمالا موقعیتش نیست، پس فعلا بدرود تا انشالله آینده ی نزدیک! (sm111)(sm111)(sm111)
بدرود همگی! (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كجا به سلامتي؟(sm77)(sm77)(sm74)
نباشم ببینم انقدر مریض باشی! (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه چیزی شده بود؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره واکسناتم زدم به جاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ای بابا همه ساز گودبای پارتی کوک کردید که (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق باشی عزیزم (sm134)(sm134)(sm134) خیلی مواظب خودت باش... چشم به راهتم تا برگردی (sm127)
اگه تونستی شماره ـتُ واسم پ.خ کن بی خبر نباشم ازت (sm19) منتظرم زود برگردیا (sm10)(sm172)
افتخارِ دادنی رو باید داد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من در زمان غیبتت هواتُ دارم باکت نباشه (sm70)نقل قول:
(sm2)
حالیشون نمیشه که (sm70)
ها این قمست خوشم میادم همیشه میگی (sm2)نقل قول:
اینجا باس میگفتی بیشتر معذرت بخواه داره خوشم میاد (sm2)
چند پست پایین تر از این که پاسخ دادی رو هم بخون (sm155)(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)
هفته دیگه باس برم تهران ولی وقت اضافه نرم ، زنگ بزنین به خانوم منشی وقت قبلی بگیرین (sm70)
نه داداش نوبتیِ دیگه (sm2)نقل قول:
مگه من شوخی شوخی تو رو میکنم ناراحت میشی که من ناراحت بشم؟ (sm70)(sm127)
سلام عزیزم عزیزم سلااااااااام (sm58)(sm127)نقل قول:
سلام بر همه دوستان (sm127)
ای کلک به من نگفتی "خاطره" ساختی (sm70)نقل قول:
بابا طرف رفته مرخصی (sm178) امروزم پنشمبه بود (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا رفیق نیمه راه شدی که (sm50)به من گفتی بمون حالا خودت داری میذاری میری؟؟(sm172)نقل قول:
چشم به راهت میمونیم تا برگردی...خوشحالم که امیدمونو روشن نگه داشتی با "آینده نزدیک" (sm111)
هر کجا که هستی شاد و سلامت و موفق باشی (sm127)(sm127)(sm134)(sm19)(sm10)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm172)نقل قول:
یهو معکوس میکشی تایم میبریم که (sm50)
دقیقا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
8تا از 10 تا آمریکایی (sm242) هرکجا که عنوان "با صرفه ترین ها" میادش نام محصولات عامریکایی خیره کننده میدرخشد (sm127)
با گذشت نیم ساعت هنوز آخرین پست ارسالی تالار و پس از حدودا یک ساعت آخرین پست تاپیک مال خودت باشه؟ خب تابلو امشب شب جومه ـس (sm70)
خدا قوت دلاوران (sm70)
حالا که اینطوره منم میرم دیگه نمیامنقل قول:
(sm50)(sm50)(sm50)
انگار دارم رو ابرها راه میرم خمار خمار(sm50)
منم... (sm85)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی زدی شادوماد؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه قرص انداختم واسه سردردم الان خمارم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]