اینجا خندیدم ولی تو درونم آتیش گرفتم ، واسه خیلی چیزانقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا خندیدم ولی تو درونم آتیش گرفتم ، واسه خیلی چیزانقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا جمع کنید بساطتون رو یکم بزرگ بشید و منظقی فکر کنید
من دوسش دارم چون بهش ایمان دارم مطمئنم که هست .هر چیزی یه سازنده ای داره به نظر شما انسان چطور به وجود اومده از اولنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm28)
اگه قرار باشه خدا دختری به خاطر اینکه 4 تار موش رو من و امثال من دیدن آویزونش کنه ! دیگه رحمان و رحیم واسش مناسب نیست
پس نظر شما اینه که اصلا" خدایی وجود نداره ؟ یعنی انسان وقتی میمیره واسه همیشه نابود میشه؟
فیلنامه ی اره رو خداتون نوشته بوده (sm120)
حتا اگر این خدا هم وجود داشته باشه ، چون لاله میشه همه چی رو بهش نسبت دادنقل قول:
انسان ها هم چون از بدو تولد با اذان و قرآن و آتیش جهنم میترسونن ، همه چی رو باور میکنن
تویی که این چرندیاتو به این راحتی باور کنی ، مطمئنن هر جنایت دیگه ای هم به خدا نسبت بدن باور میکنی
با همکاری جیمز ون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه تو چی فکر میکنی ، با اینکه واقعا چی هست ، خیلی فرق دارن!نقل قول:
بحث وجود خدا نیست ، بحث اینه که خدایی که میگی اینهمه عظمت رو خلق کرده ، بچه ی 2 ساله نیست بیاد بهشت و جهنم درست کنه یکی عذاب ببینه یکی حال کنه. مثل خوب و بد دوران دبستان!
اینهمه عظمت تهش خلاصه میشه به حوری و شراب؟!
اگه اون نقل قول درست باشه پس چرا جنایت داعش رو محکوم می کنن؟ اینکه دقیقا همین خداست! پس اگه این درست نیست اونم درست نیست