درد دارم و دردهایم را می نویسم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد چاوشی
(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
درد دارم و دردهایم را می نویسم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد چاوشی
(sm81)
همه ی دردات یجا چند؟ شماره حساب بده امیر واست واریز کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتقادای همدیگرو چیکا دارین اخ(sm25)
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر فقط حرف میزنه . پای عمل میرسه میگه ما فقط کانال 1و2و3 داریم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاهم که می کنی، لبخند که می زنی(sm127)
آقا یه دوس دختر جدید بگیر سوژت کنیم بخندیم دلمون وا شه (sm70)نقل قول:
فعلن که اعتقادای دیگرونه که فرو کرده تو ما .نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اعتقادی به روزه و نماز ندارم . چند روز دیگه ماه رمضون میخوام برم بیرون با دوس دخترم بشینم نهار بخورم و بعدشم کافی شاپ . آیا میتونم همچین کاری کنم ؟ اگر میتونستم دیگه گیری به اعتقاد کسی نمیدادم
از پارسال تا حالا با یکیم . رابطمون خیلی جدیه ، چند وقت دیگه دعوتتون میکنم (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه آقا قبول نیست (sm74) من اون سجاد سابق و میخوام (sm81) همونکه سیصدتا سیصدتا داشت (sm81)(sm81)(sm81)نقل قول: