(sm174)درآمدت چیه ؟ کشاورزی ؟ تو که همش خونه اینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm174)درآمدت چیه ؟ کشاورزی ؟ تو که همش خونه اینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیا وفا نداره ای نور هردو دیدهنقل قول:
سکانس شهربازی قلب با وفای ایبستن(sm50)
میزنه رو دست تمام فیلمسازا، اونم توی دوران صامت(sm50)
لزبیده دخترانِ کرج با زنِ عموت
بر سینه ات لمیده شترها به شخشخه (sm2)
اکبر از دست رفت (sm2)به سینا پیوست (sm2)
(sm2)آقا اینجوریام نبود خداییش . من تو یه برهه زمانی دو ساله با دو سه تا دوست شدم ، قبول دارم . اشتباه کردم .اون زمان خیلی پخته نبودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مابقیش هم تصوراتیه که همش با حرف دو سه نفر به بقیه القا شده . مثلن طرفدارای محسن واسه من کامنت میذاشتن یکی اینجا مینوشت زیر پست سجاد فلانه ، اونایی که منو نمیشناختن میگفتن این عجب آدم دیوثیه . در حالی که یه اتفاق خیلی ساده بود . الان زیر پست همه همچین وضعی هست و من بدبخت حداقل 200 تا دخترو آنفرند کردم (sm120)
من آدم وفاداریم به عشقم ، بچه های چاوشیستی که منو دیدن و با من بیرون اومدن میدونن من چقد دوس دخترمو دوس دارم (sm176)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا این که نشد کار . الان هر کی میپرسی تصورش از کشاورزی اینه که ادم سالی 50 ملیون میزنه به جیبنقل قول:
خب صاف شد حسابمون (sm2)