اهوم(sm160) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اهوم(sm160) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه دزد تشریف دارن تو اینترنت تو این مملکت گوهی از بالا بگیری تا پایین همه دزدن خیالت راحت (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا جان هرکی بهش لاو دارین سریال رو تعریف نکنین (sm81)
چشمانِ ماده شِمرِ تو کِی حمله می کنند
بر این حسینِ منزویِ خفته در دلم
ای سگ به روحِ بختِ من از انتخاب ِتو
(sm81)
(sm50)
(sm120)واسه آلبوم دومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفا ملودیشو بشنوه خایه می کنه
هرچی شعر تو کتابش بود ملودی زدم واسه آلبومای بعدی..خوراکش کارای فان و جز بود (sm59)
منم برم ببینم قسمت آخرو بیام تعریف کنم
تراک دوم تیزر یراحی عالیه (sm50) اگه کاور نباشه خیلی خوبه
ته دیگِ تعریفشم خوردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی با شمشیر فرو کردن تو قلب کالیسی و سرشو بریدن انداختن جلو اژدها (sm81) خیلی بد این این قسمت (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]