یه اسپیکر خفن سفارش داده بود ، که تا شعاع یه کیلومتری همه کَر میشدن (sm2) حالا معین میخواد آهنگ بده شاید بیاد دوباره(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه اسپیکر خفن سفارش داده بود ، که تا شعاع یه کیلومتری همه کَر میشدن (sm2) حالا معین میخواد آهنگ بده شاید بیاد دوباره(sm120)
محسن یگانه امرو رو فرم نیستما یه چی بت میگم مسخره بازی در نیار الان
فرندشی (sm172) ، قرار بود با هم فرندش شیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان نقد چطور بود .سیوال دارید بپرسید من امشب بیکارم فردا سر کارم .هر سوالی بود در خدرمتم در مورد موسیقی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اگه فامیلی فیستو عوض نمیکردی با هم فرندش میشدیم(sm120)(sm59)
داروسازه مياد مي بينه يه نفر محکم چسبيده به ديوار داروخونه و تكون نمي خوره.(sm2)
به شاگردش ميگه: چشه؟
ميگه: سرفه ميكرد، شربت سينه نداشتيم به جاش بهش ملين دادم...
داروسازه ميگه:
فكر ميكني ملين ربطي به سرفه داشته باشه؟
شاگردش ميگه:
آره، اين الآن ديگه از ترس اسهال، جرأت نداره سرفه كنه!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا چه ربطی داره اخه ۲ روز کامل براش درخواست فرستاده بودم قبل از اینکه فامیلیمو عوض کنم (sm178)
نه تو مافیا داری (sm2)
حسن قلعه نویی(sm59)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بيا تاپيك ممر ميميري از خنده اين كيه بابا (sm30)(sm30)
حسن قلعه قمار (sm2)نقل قول: