خو ایرانی ها ، همه ی پول ها رو میدن واسه لوازم آرایشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خو ایرانی ها ، همه ی پول ها رو میدن واسه لوازم آرایشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چلسی میبره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بایرن میبره (sm120)
ارسنال خطریه! من نمیزنم (sm120)
اونم اور میشه (sm120)
خب واسه همینه ما میخوایم بریم اونور دیگه (sm120)نقل قول:
اقا قیمت انجمن سازا رُ دارین؟؟؟
الان وی بی و ای پی بورد جچوریاست قیمتش؟؟ رنفورو چطور؟؟
همین آشنا میگفت ، اصن دخترای خارجی از قیافت خوششون بیاد ، میرن واست اقامت میگیرن (sm2)
میگن بارنلی خیلی داغونه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینتر با تیم آخر جدول(پارما) بازی داره(sm120) ضریبش هم 2.30(sm51)
بردش رو بگیریم؟(sm120)
شانس من رفت بالا پس (sm132)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگیریم دیگه این یه بارُ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارسنال من که نمیتونم اعتماد کنم (sm120)
نسخه نال شدش نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین آشنا میگفت ، بعضی هاشون میرن تو فرودگاه کمین میکنن ، ایرانی ببینن میپرن بغلش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]