(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)
نوسان رو 10تا16نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول روز انتشار 13 : من الان خونه ی خدام ، دارم از کعبه 13 رو میشنوم ، آلبوم خیلی شاخه ، اینم لینک 510 ستمگر (sm2)
امروز محسن اومد اینستاگرام, قیاسی رو دوباره آنفالو کرد و رفت(sm2)
توی چند وقت اخیر تقریباً هر 20 روز یه بار فالو و چند روز بعدش هم آنفالوش کرده(sm2)
البومی هم سطح ترامادولم ارزوست.... (sm50)
(sm81)(sm10)خدا بهت صبر بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تشکرا هم نبودننقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد پس سینجول یوزر و پس رو برا چی میخواستی؟
جک چیه الان داره پلی میشه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مغز کیون منو که هیچ مال ممرو هم خوردی کپک !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا یه نفر
این خواب منو
تعبیر کنه (sm98)
پخ رو چک کن باوو ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
(sm10).نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دارمش بگو چند دقیقه ست ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاییز آمده ست که خود را ببارمت!
پاییز: نام ِ دیگر ِ «من دوست دارمت»
بر باد می دهم همه ی بود ِ خویش را
یعنی تو را به دست خودت می سپارمت!
باران بشو، ببار به کاغذ، سخن بگو...
وقتی که در میان خودم می فشارمت
پایان تو رسیده گل ِ کاغذی ِ من
حتی اگر که خاک شوم تا بکارمت
اصرار می کنی که مرا زودتر بگو
گاهی چنان سریع که جا می گذارمت!
پاییز من، عزیز ِ غم انگیز ِ برگریز!
یک روز می رسم... و تو را می بهارمت!!!
سید مهدی موسوی
از چشم تو و حجره فیروزه تراشی (sm1)
اندوه بزرگیست زمانی که نباشی (sm1)
چه فرقي مي كند
ساعت را به عقب بكشم
یا به جلووقتي حسرت هايم تكراريست....وقتي نگاهت
ديگر بر نمي گردد
وقتي صدايت
ديگر نام ام را نمي خواند
چه فرقي مي كند
اين عقربه ها برگردد
وقتي ثانيه به ثانيه اش
بي كسي است
وقتي چشمان خيره ام سالها
براي گذشتن
همين دقايق
وقت گذشته اند...
چه فرقی میکند
ساعت را به عقب بکشم
وقتی درد نداشتن تو را
باید دوباره زمزمه کنم
چه فرقی می کند
ساعت را ساعتی به عقب بکشم
چه فرقی می کند...
وقتی تو قلبم را نمی خواهی...
"نريمان ربیعی"
ای باد سبکسار مرا بگذر و بگذار (sm172)
اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی (sm1)
(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Coldplay - Ghost Stories
این آلبوم فوق العادست..هرچی گوش میدی بیشتر حال میده
آلبوم بعدی محسن تو این فضاهاست
هشدار .... (sm172)نقل قول:
پارو اولین آلبوم محسنه که توش ساز ایرونی نوازندگی نشده
دیگه خبری از تار و سه تار و سنتور و دیوان و نی و ... نیست
(sm173)بهتر..تلفیقای غیر استاندارد بود فقطنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بهتر!نقل قول:
داره به استاندارد ها نزدیک میشه (sm132)
اشرف زاده هست تو آلبوم یا نه؟
تله پاتی تو حلقم (sm120)
(sm2)به شکل عجیبی هم هستنقل قول:
الان اکبر هم میاد نقل میگیره مینویسه خوب است (sm2)
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوا!نقل قول:
اگر منظورت جاسمی فکر نکنم
هستشنقل قول:
پیچیده شد(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
ما ز بالاییمو بالا می رویم (sm59)
با این که سرعت ریده اما باید می گفتم خوب است (sm2)نقل قول: