جان تو خیلی حس بدی دارم . (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جان تو خیلی حس بدی دارم . (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیگم قبلا خوب بودم نه ولی یه کم بهتر بودم یه حرکتی میکردم ولی الان میام 2 تا پست می بینم
بعضی وقتا 2 تا آلبومم می گیرم و دیگه تمام خلاص ! (sm50)
روزای اخرته
وصیتی چیزی داری بکن
یکشنبه 10 صبح مصاحبه و گزینش دارم (sm50) باید برم به اراجیفشون جواب بدم
محسن ترابایتی(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال هممون حس بدی داریم . ولی اینجا که هستیم حسمون بد نیست رفقایی دارم که لذت میبرم ازشون حتی خودت (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینطور(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار . خانواده . زندگی . بی پولی همه اینا راه گلوتو میبنده .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونقدر که نتونی هوای تازه رو نفس بکشی .
حالا باز خوبه اینجام هست وگره تکلیف این همه بی حوصله گی معلوم نبود
هر چند ایجام داره هر روز خلوت تر میشه
جانم؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمو نصرت فیلمو نداره؟(sm50)
جونت سلامت(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دیوثی گفته محسن فیلمای ایرانی 27 ترابایت داره تایید می کنی؟
(sm88)نقل قول:
27 ترابایتو کجام کردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه زر زده میدونم کیه(sm59)
شک ندارم این محسن کونی داره فیلمو (sm2)
نقل قول:
خلاصه گفتم صادقانه ازت بپرسم وگرنه داشتم کفن پوشان می اومدم پیشت(sm25)
عوض من چووونش بزار(sm2)
خدا بیامرزتشنقل قول:
۱ - روزهای بی خبری (۱۳۵۶)
۲ - مشکل آقای اعتماد (۱۳۵۶)
۳ - یک اصفهانی در سرزمین هیتلر (۱۳۵۶)
۴ - شوهر جونم عاشق شده (۱۳۵۵)
۵ - نقص فنی (۱۳۵۵)
۶ - شوهر کرایه ای (۱۳۵۳)
۷ - فرار از بهشت (۱۳۵۳)
۸ - خوشگذران (۱۳۵۲)
۹ - کی دسته گل به آب داده؟ (۱۳۵۲)
۱۰ - ناخدا باخدا (۱۳۵۲)
۱۱ - لج و لجبازی (۱۳۵۱)
۱۲ - یک اصفهانی در نیویورک (۱۳۵۱)
۱۳ - زندگی وارونه (۱۳۵۰)
۱۴ - شوهر پاستوریزه (۱۳۵۰)
۱۵ - عشقی ها (۱۳۵۰)
۱۶ - نوبر اصفهان (۱۳۵۰)
۱۷ - اجل معلق (۱۳۴۹)
۱۸ - تاکسی عشق (۱۳۴۹)
۱۹ - دو دل و یک دلبر (۱۳۴۸)
۲۰ - سرود زندگی (۱۳۴۸)
۲۱ - شکار شوهر (۱۳۴۷)
۲۲ - ماجرای شب ژانویه (۱۳۴۷)
۲۳ - مردی از اصفهان (۱۳۴۶)
۲۴ - نیم وجبی (۱۳۴۶)
۲۵ - یک قدم تا بهشت (۱۳۴۵)
۲۶ - دنیای پول (۱۳۴۴)
۲۷ - زبون بسته (۱۳۴۴)
۲۸ - مردی در قفس (۱۳۴۴)
۲۹ - عروس فرنگی (۱۳۴۳)
۳۰ - مسافری از بهشت (۱۳۴۲)
۳۱ - مرغابی سرخ کرده (۱۳۴۰)
۳۲ - صفرعلی (۱۳۳۹)
۳۳ - عروسک پشت پرده (۱۳۳۹)
۳۴ - آسمون جل (۱۳۳۸)
۳۵ - روزنه امید (۱۳۳۸)
۳۶ - شانس و عشق و تصادف (۱۳۳۸)
۳۷ - قاصد بهشت (۱۳۳۷)
۳۸ - نردبان ترقی (۱۳۳۶)
۳۹ - خورشید می درخشد (۱۳۳۵)
۴۰ - پنجمین ازدواج (۱۳۳۴)
۴۱ - دختر سر راهی (۱۳۳۲)
نصرت الله وحدت
هادی و سهند فیلم برادرم خسرو حتما دانلود کنید خیلی قشنگه (sm127)
حالا زنده هستش یا نه (sm2)
حداقل واسه کارگردانش بفرست بابا ما نمی خوایم
دیوث زشته خودش صاب فیلمه اونوقت اون نداره تو باید داشته باشی
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظرش بودم مرسی . خدا تورو از ما نگیره (sm59)(sm93)نقل قول:
آقا امیر لطفا آهنگ دکتر مسعود صابری بزار سایت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما براش ارزشی نداشته که نگهش نداشته(sm59)نقل قول:
(sm51)نقل قول:
گذاشتم نصف شب (sm2)
گدای 15 مگ م (sm81)
قبول دارم (sm2)نقل قول:
میثم داداش تلگرامو چک کن و ی عمر بخند(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
محسن نانوساً اگه داریش خبری بده . . . (sm50)
اون زر رو هم من زده بودم . . . حالا بدون شلوار بیا پشت تالار . . . (sm50)
(sm2)
مهم نیست که الان کجا هستی،
در مقایسه با جایی که میتونی باشى
اینجایی که هستی، خیلی کمه
همیشه جلوتر از نیاز خودت باش
گاهى لازمه حتی با خودت رقابت کنی...
از همه توانت برای بهتر بودن و بهتر شدن استفاده کن،
حیفه که امروزم،همون جايى باشى که دیروز بودی!
سلام دوست عزیز جناب "میثم گل" بنده احمد معرفت هستم از دیار آذربایجان. دانشجوی ترم 3 زبان و ادبیات انگلیسی هستم عاشق موسیقی سنتی ایرانی و موسیقی مقامی همه جای دنیا! فیلم هالیوود خیلی دوس دارم مخصوصأ top205 برتر imdb و دوستدار هنر و هنرمند. خوشحالم که با امیر عزیز و شما دوستان مهربان هم محفل هستیم...
از ساعت چارونیم صب دیروز بیدارم...نمیدونم چرا خوابم نمیاد (sm138)نقل قول:
حشرت زده بالا . . . یه دست بزن بی هوش می شی . . . (sm2)
مرسی (sm93)نقل قول:
حرف سلطان ژق ایران رو گوش کن این حرف پشتش هزاران تجربس(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد فارغ التحصیلی احتمالأ دوره خدمت بریم کردستان به بچه ها بگم: من ترک اومدم به شما کردا به زبون فارسی انگلیسی یاد بدم... اگه میتونید یاد بگیرید!!؟
سلام آقا احمد عزیز . خوشبختم (sm10) در تمام مراحل زندگیت موفق و پیروز باشی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون دوستان گلم
مرسی نازنین
دیوثا برای خودتون می گم . . . (sm2)