سیتی رُ خیالت تخت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینتر (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
سیتی رُ خیالت تخت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینتر (sm25)
خودکارسرنوشت به عمرم اشاره کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حکمم به «مرگ از غم دوری ...» نوشته شد
در منتهاالیه غزل داربست بست
ابیات هم به شکل طنابی نوشته شد
تا خط به خط به بالا میرفت نعش من
آن شعر که نگفتهام اش می ... نوشته شد
(sm50)
سیتی می رینه
نوچ!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یو مال نیست (sm98)
بیا طمع نکنیم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی خیال ایتالیا بشیم(sm120)
ما را به خیر ایتالیا امید نیست(sm120)
فرم من خوبه؟(sm173)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیفه ضریبش خوبه (sm120)نقل قول:
ارسنال ریسکش بالاست (sm120)
جای رئال چقدر خالیه (sm120)
رئال یادم رفت بزنم , الان اضافه کردم(sm120)نقل قول:
از والنسیا میترسم و الا میزدم (sm120)نقل قول:
ساوهمپتونو بزنیم (sm173)
1 میلیون بذار رو بارسا 130 تومن ببر (sm70)
خیلی مسخرست نظرسنجی فوتبال 120 (sm2)
کریس رونالدو (sm30)(sm30)