اینو گوش بدین .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو گوش بدین .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی داره اینکه کدوم قسمت باشه و چقدر باشه . (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که ایمیج تموم میشه پیغامش میادنقل قول:
اخر دیسکه
ولی راحت ایمیجو میگیره و 100 درصدم میشه
خب پس اگه آخر دیسکت مشکل داشته باشه ولی خط رایت یا همون اطلاعات نرسیده باشه به اونجا مشکلی نداره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت دقیقاً 9:00 در صبح آدینه ی بیستم اسفند ماه یکهزارو سیصدو نودو پنج هجری خورشیدی برابر با دهم مارس دو هزارو هفدِه هجری میلادی مصادف با یازدهم جمادی الثانیه یکهزارو چارصدو سی و هشت هجری قمری ، فرمانده دکتر مهندس بابا اسی با رمز یا آخر سال ، رسماً در شیپور جنگ میدمد و به تمامی سربازان حوزه اسحفاظی خود اعلام جنگ میدارد باشد که رستگار شویم و جنازه مان تحویل خانواده هایمان شود
التماس دعا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادینتون بخیر گل های من
داور بازی اریس بارسلونا تا اطلاع ثانوی از قضاوت توی اروپا محروم شد
خیلی شیک بازی رو در آورد :))
این خواننده همزمان با انتشار قطعه «بارونی» به «موسیقی ما» گفت[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]- در همکاری با روزبه بمانی و علیرضا افکاری ناخواسته به سمت پاپ حرکت میکنم
- تعداد کنسرتهای خارجی یک خواننده ملاک موفقیت او نیست
- سال 96 سینماییترین سال من خواهد بود
- کارهای اجتماعی که در دست تولید دارم اتفاقی در حد قطعه «طهران تهران» برایشان رخ خواهد داد
- راک بوشهری در کارهای من یک اتفاق جدید محسوب میشد