نزن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون ریسکیه اگه والنسیا برینه فرم هر دومون بگا میره(sm25)(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نزن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون ریسکیه اگه والنسیا برینه فرم هر دومون بگا میره(sm25)(sm120)
تو تقویم نیگا کن فردا هیچ موردی نیس (sm120)نقل قول:
فردا نباید بهونه ای دیگه باشه برا نیومدن (sm120)
حالا شما میگین اینا 13 14 سال ولی این طوریام نیست
الان با یکی صحبت میکردم 25 26 ساله مثلا تحصیلکرده از دانشگاه تهران میگفت کریس بهتر از زیدانه (sm77)(sm120)
من دیگه تا سلفی رُ نبینم باور نمیکنم (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف سنش 26 سال بوده اما دلش 14 سال(sm120)نقل قول:
چیو باور نمیکنی ؟ منو ؟ اونو ؟ مارو ؟ (sm2)نقل قول:
مگه گفتم مخشو زدم که باور نمیکنی (sm2)
نه این که برین قهوه بخورین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه کریس حرفه ای ترین بازیکن تاریخ (sm77)(sm2)
خودم از شما کم امید ترم تو این قضیه چشمم به معجزه دعای بچه هاس (sm2)نقل قول:
بریم فصل شیش ومپایر
چقد تخمی تخیلیش کردن دیگه (sm3)