سینجول دیوث نمیدونم دو تا نت برا چشه انقد حرص میزنه دیوث خو سرعتتم خوبه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
سینجول دیوث نمیدونم دو تا نت برا چشه انقد حرص میزنه دیوث خو سرعتتم خوبه (sm2)
قرار بود بشه 200 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجنب اگه میخوای
هادی الان هارد باهاش یه ضربه گیر دادن از این سافنجیا که اندازه خودشه یه چیز نوار باریکه دو طرفشم چسب داره خب این الان به درد چی میخوره اگر دو طرفش چسبی بود یکیش میخورد به هارد یکیش به کف براکت اما اینجوری که کاربردی نداره
بعدش من الان برام سواله براکت برای چی بگیرم چون این براکتی کع من تو نت میبینم دقیقا همین محفظه ای که تو کیسم هست معنا نداره این ssd بذارم تو اون باز اونو بذارم تو این محفظه
حلالم کن (sm50)
جان تو این کاربردش چیه دقیقا همین تو کیسم هس دیگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) فک کنم این لینکم برای تاج و تخت رکورد بزنه
اونا مگه میدونن که تو کیس تو چی هست چی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه تو همه کیسا یه جوره؟
خیلی از کیس ها اگه این نباشه نمیشه مونتاژش کرد . هر کیسی یه مدلی داره واسه خودش
ممر الان زدم هاردو نشناخت ! چیکا کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دیوایس منیجر اورده مای کامپیوترم نشون نمیده
یه اتفاقیم افتاده تو کیسم یه لامپ کوچیک روشن شده سبزه اصن از وجود این لامپ اطلاع نداشتم (sm120)
(sm3)ننه زاده دیوث اینو گذاشته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)ها درستش کردم
خیلی بازیش رو دوست دارم جوون اینده داری هست(sm127)(sm127)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132) درایو d
(sm2)اوف سرعتو
خسته نباشی دلاور ولی تو مقداری که بهت دادم گفتم که چقدر باید مرغ بریزی باید سیب زمینیش بیشتر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا به داد برسه آشپز که دو تا شد الویه میشه اولیه دیگه مزه ش بماند(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوجه ؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخم مرغ و خیار شورش چی پس؟نقل قول:
نقل قول:
یکی واسه خونواده و خودم جواب نمیده... یکی دیگه میگیرم خودم تکی استفاده کنم اون قبلیه واسه بقیه باشه (sm120)نقل قول:
(sm10)
فاک می (sm77) یهو چهار برابر (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم خوبه گفتی، بجنم پس (sm155)
چجوری خط میگیرن؟! ثبت نام اینترنتی داره یا باید برم مخابرات؟! (sm120)
(sm10)
(sm81)
Lyube - Luna
ممر عجب آهنگی معرفی کردی (sm81) خیلــــــــــــــــــی خوبه (sm81)(sm81) دمت گرم (sm10)(sm81)
واسه بقیه:
هیچی هم از حرفاش نمیفهمم ولی لامصب خیلی خوبه (sm81)(sm81)
(sm127)(sm50)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سحر عطر دل انگیز تو پیچیده به شهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز دیشب چه کسی خواب تورا دیده به شهر ...(sm46)
از ما عطر نمیپیچه فقط بو با طعم سیگار پشت سیگار (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون اونم نیست پس کلا هیچی ...(sm50)نقل قول:
محسن خراب کرد (sm25)
(sm118)پراگ راک
31 روز درد در به درینقل قول:
31 هفته خودکشی کردن
31 ماه خسته ام کردی
31 سال طاقت آوردن...
در تکاپوی بودنت بودم
زخم های همیشه ام بودی... (sm50)
آخرم را شنیده ای اما
در دلت هیــــــــــــــــــــــچ التهابی نیست
با تو مرگ و بدون تو مرگ است
عشق را هیــــــــــــــــــــچ انتخابی نیست... (sm172)
بهمن بابازاده:«حمله داعشی ها به صفحه محسن چاوشی»
این بهترین تیتر برای اتفاقات شب گذشته اینستاگرام این خواننده می تواند باشد(sm2)
ای وای اگـــر از سـر تو شــال بـیـفتـدنقل قول:
در روح مـسـلـمـانی ام اشـکـال بـیـفتد
جادوگری و گوشه ی لبهای تو خالی ست
یک لحظه اگر چشم به آن خال بیفتد ... (sm50)
محسن چاوشی تهدید به مرگ شد[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن خودش کُرده چجور این شعرو گذاشت میدونه غرب کشور اهل سنت زیادم هست خیلی هم مقید هستن عجیبه واقن
ریدم به اون عسلام ولی محمدی
در نهایت ریدم به این دین
واقعا از محسن بعید بودنقل قول:
شب و تخت و من هر سه در کنج نشستیمنقل قول:
وای اگر کور گره ی بخت به تکرار بیفتد... (sm50)
چاره ها رفت زِ دستِ دلِ بیچاره ي مننقل قول:
تو بیا
چاره ي من شو
که تویی چاره ي من ... (sm50)
الی میدونی deadcore چجور سبکیه ؟
نه...