یا خداااااا . اشکان دباغ دیگه کیه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یا خداااااا . اشکان دباغ دیگه کیه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکان دباغ کدوم خریه دیگه...انگار میگفتند دوتا آهنگا مال شادمهرهنقل قول:
اشکان دباغ میشه گفت تنظیم کننده اکثر یا تقریبا همه کارای رستاک هست. برای کاوه آفاق هم تنظیم زده چندتا. برای چاوشی هم فک کنم یه کار...
به جز یغما گویا از شهیار قنبری هم ترانه هست احتمالا صادق نوجوکی هم توی آلبوم باشه شوبرتم هست شادمهر برای ابی آهنگ ساخته اما هنوز مشخص نیست تو آلبوم باشه یا نه
ابی از سیاوش قمیشی و فرید زلاند به کجا کشیده کارش
آلبومی ک آهنگ شوبرت باشه ولی شادمهر نباشه باید شا.... توشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی هم راه شادمهرو داره میره. کار با ادمای ناشناس شاید به لطف رایگان یا ارزان تمام شدن البوم!
سینا پارسیان اصلا در حد شادمهر نیست نمیدونم
بنظرم همون آهنگ کاور کنه بزاره اینستا بهتره
آهنگ جدید شادمهر...پخش تا 20روز دیگه(sm118)
سازندش کیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همون اهنگ غمگین هست. ببینیم چه کرده
این همون آهنگ قربانپور و شیرالی هستشنقل قول:
آهنگ بعد از این آهنگ جدید همونه ک فکر کنم خودش ساخته
اره. خودم خیلی خوش بینم. اهنگهای غمگینه حسین قربانپور همیشه خوب بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسفند ماه چند روز قبل از پخش وقتی که بد میشم من یه آهنگ دیگه از شادمهر شنیدم با ملودی قربانپور و شعر محسن شیرالی یه کار اسلوی معرکه که اگه این کار که میگن اون باشه واقعا کار دوست داشتنی شده من البته پارت اول کار رو شنیدم و اون موقع هنوز یه کم کار داشت تا تکمیل بشه ولی امیدوارم اون باشه
احتمال خیلی زیاد همونه داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه راهنمایی اسم آهنگ جدید تو مایه های اسم یکی از آهنگهای آلبوم تقدیرشه
خخخخخخ فهمیدم(sm120)نقل قول:
وحشت؟
یه کاری نکن؟
نرسیدی؟
میگن تا 15 روز دیگه میاد و ویلون زده درسته؟
اهنگ جدید کمتر از ده روز دیگه. ویولن هم داره
_ _ _ R_ _ _ _
اعتراف هم ویلون داشت اما به لعنت خدا نمیارزید (sm172)
هر سه گزینه اشتباه بود (sm128)راجب موزیکم من اتودش رو شنیدم و اون موقع تنظیم نهایی نشده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم میلاد هاشمی تنظیم کرده یا نه و اگه کرده باشه گند بزنه به تصوراتم یا نه اما اتودش معرکه بود
تنظیمش کار میلاد هاشمیه
خدا ب داد برسه...کاش میلاد هاشمی گند نزده باشه... میلاد هاشمی تخصصش آهنگای ریتمیکه نمیدونم تونسته این آهنگ ک آرومه را خوب درآورده باشه یا نه
کلا با اون چیزی که توی دموش بود خیلی فرق داشت!!! هاشمی گند زد توشنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین قربانپور هم استوری کرده اهنگجدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر خودش بسازه مهم نیست ویولن بزنه یا فلوت بزنه مهم اینه که این بشر خودش بسازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام سازهارو بلده این ناقلا
ولی ....
خوب گویا شعر از محسن شیرالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استوری کرده اونم
بله گفتم ک ترانه از شیرالی هستش...آهنگسازی هم از قربانپور. . خوبیه این تیم اینه که ازتیم ایمین و پارسیان چند لول بالاترند...فقط این وسط میلاد هاشمی تو ذوق میزنهنقل قول:
ندیده بودم شرمندهنقل قول:
شعراش خوبن به جز همون یه کاری که واسه شادمهر سروده
دقیقا میلاد هاشمی فقط به درد تنظیم آهنگای ریتمیک،انرژیک و شاد میخورهنقل قول:
آهنگای آروم را الفاتحه ...(sm120)
قشنگ فاتحشُ خوند (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات داداش...انشالله این هم خوب باشهنقل قول:
اگه تنظیم نهایی آهنگ همون فضایی باشه که من تو اتودش شنیدم نمیگم از کارهای خود شادمهر چون اغراقه اما از همه ی کارهایی که دیگران براش ساختن این مدت قشنگتر میشه فقط تنظیمش اگه خراب نکنه راستی نتونستید هنوز حدس بزنید اسم آهنگ شباهت زیادی داره به اسم یکی از کارهای آلبوم تقدیر
من ک میدونم ولی نگم بهتره... انشالله همونی باشه ک شنیدینقل قول:
داداش متن ترانش قویه یا نه؟نقل قول:
Mitarsam
(sm132)
عاشقانه س و خیلی خیلی بهتر از کارهای اخیرنقل قول:
(sm10)نقل قول: