چه ساکت شدن بچه ها
نکنه وقتی من نبودم خبرایی بوده اینجا
نمایش نسخه قابل چاپ
چه ساکت شدن بچه ها
نکنه وقتی من نبودم خبرایی بوده اینجا
اسم ته تقاریشم نوید هستش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای اولین بار در تاریخ موزیک باران شاهد هستیم که کاربر مهمان تو تاپیک حضور نداره ؛ همش رو هم مدیون میلاد هستیم (sm2)
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (11 کاربران و 0 مهمان ها)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر آشناس (sm50) مرسی رفیق (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدش نباید دق دلمُ خالی کنم کلی لباسای متنوع بپوشم عایا؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخ؟ این دیگه از طنابم گذشته داره میل گرد میده!!!نقل قول:
(sm128)نقل قول:
(sm135)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تا تموم کنی کلی تغییر وزن میدی ، اولش لاغر میشی ، بعد آخرای خدمت چاق میشی ، حالا میری تجربه میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
منم رفتم سربازی اونقدرها که میگن بد نیست
اونقدرها هم که میگن خوب نیست
ک-ی-ر تو خدمت مقدس
(sm120) الان دیدمنقل قول:
به من بهانه ای بده (sm50)
آخ که چقدر دلم میخوادنقل قول:
دست خوش امیر جان
ای ول داری اساسی
دستت طلا که امروز حسابی حال دادی
این کالکشن از استاد قمیشی و تک آهنگ بسیار زیبای پرستش از داریوش عزیز بهترین هدیه واسم بود
امیر جان از فرصت استفاده میکنم روز مرد و روز پدر رو خدمت خودت، کوروش عزیز و
همه بر و بچّه های گُل موزیک باران تبریک میگم.
حرف ” مَــــــــــــــــرد ” اومد وسط گفتیم یادتون کنیم. روزتون مبارک که خیلی مَردین!!!
ـــــــــــــــ
این جمله از کیست (sm59)
ساوالان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بکس کسی خبری از این موجود نداره چند تا فوش قراره بهش بدم تو دلم مونده(sm74)(sm81)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز مرد
گفتم یادی از ویلیامز داور استرالیایی بازی ایران و عراق کنیم
(sm2)نقل قول:
روز توام مبارک داش(sm127)نقل قول:
تقدیم به شیخ
حبس ابد با تو چه خوبه وای چه عشقی داره
شماره ـشُ داشتم... هنوزم دارم... ولی فقط توی واتس هستش و پروفایلشم عکس نداره... مطمئن نیستم هنوز این خط دست خودش باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم نکنه جدی فوت کرده باشه(sm50) ولی حیف شد رو دلم موند این فوشه(sm81)نقل قول:
گروه وایبر سوت و کوره انقد ادای تنگارو در نیارین یخ کنین شماررو اد کنمتون(sm50)
اینجا همه شماره ی منو دارن (sm51)نقل قول:
نه بابا زن گرفته... حرفش بودنقل قول:
به من که هرشب از خودم پناه میبرم به تو (sm50)
شنبه ی من بدِ بد
روز عشق سرسری
گریه های بیخودی
خنده ی بی خبری
(sm50)نقل قول:
این نیز بگذر
بوی بهبود ز اوضاع جهان میشنوم
روزای خوب واسه منم از راه میرسه
لعنت به این خودآزار (sm50)
مادری زیبا بود روزگارش زار بود
مادری زیبا سرشت زیر پای آن بهشت
مادری نالان ولی همتش همچو علی
مادری از جنس درد روزگارش سردِ سرد
مادری روشن چو آب آرزوهایش به خواب
مادری تشبیه به غم عمر او پر پیچ و خم
مادری در دست تحقیر تکیه کرده او به تقدیر
مادری از دست تهمت روی کرده او به غربت
مادری چون قرص ماه با امید سر به راه
مادری از جنس شیشه دشمنانش همچو تیشه
مادری صالح چو نور شاد و خرم ، پر سرور
مادران را دوست دارید
مادران میدانند مادری دشوار است ...
دلم خیلی هوای مادرم رو کرده
دهنت سرویس عارمین (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست این بشر رو بگیرین بیارین اینجا ، از منم از این تشکرا بکنه ، این بشر از عادم تشکر کنه عادم پیر نمیشه (sm2)
احسان یاد بگیر ، این همه بهت پول دادم نصف اینم حرکت نکردی (sm2)
این که خودش اسپرمه هنوز چطور زن گرفته(sm2)نقل قول:
چقد عقب افتادم از تاپیک! (sm25)
برم یه وقت که سرعت بهتر بود از همونجا که عقب موندم بخونم. (sm27)