(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)
خب اون بهش رسیده ولی من بهش نرسیدم! تمام...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفت بیشتر فیلسوفا قبول ندارن ، من براش شاخ فیلسوفا اونم آتئیست ها رو مثال زدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث شما تموم شدست ..
چرا تموم شدست؟ میترسی با من بحث کنی؟؟یا امیدی به اصلاحم نیست؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر رابطه خدا و یندش به رابطه شخصی دو طرفست هیچکس حق دخالت تو این حریم رُ نداره (sm10)
مشکل تو هم دقیقا مشکل همون دهن بیناست همون شاهین دوستایی که خودت مثال زدی فقط از نوع دیگرش (sm70)نقل قول:
من حرفم اینه دین رو نباید به صورت دهن بینی فهمید
همین خودت به جای اینکه این جملات رو از اینو اون کپی کنی چند بار قرآن رو با معنی و تفسیر ختم کردی ؟
چند بار نشستی کتاب تاریخ طبری رو بخونی؟
امروز داشتم مختار رو میدیدم با خودم گفتم اگه خیلی از ماها هم که تو زمان امام حسین بودیم جزو کوفیان بودیم نه جزو یاران امام حسین
اصلاحت دست من نیست ، ویرایشت دست خودته ، هیچ ترسیم ندارم فقط منطقی بحث کن تا خود صبح باهات منطقی بحث میکنم !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای کسی که خدا رو قبول داره .. (sm10)
(sm176)نقل قول:
یه سوال الان اونجایی که هستی ساعت چنده ؟نقل قول:
من خدا رُ باور دارم! منتها به مرام و مسلک خودم (sm50)نقل قول:
میدونی مشکل شما ها چیه؟؟ همیشه خدا از روز اول تا اخر خط کشیدین هر کی این وره با ماست هر کی اون وره مقابل ماست
رسیدن به خدا یک مسیر نداره! باور به خدا نشانه بیرونی نداره..
اینا یه چیزایی درون ادم! تو خلوت خودش یا خداش....من خدامُ با علم و منطق و کتاب نرسیدم بهش!
خدای ما خدای شما...هر کس میتونه خدایی داشته باشه (sm10)
یه بار دیگه میگم ، تو از من چیزی نمیدونی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Metal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه از مسیر منحرف نشو ، گفتی خیلی از فیلسوفا خدا رو منکر کردن من برات مثال شاخ فیلسوفارو زدم ! توجه کن مثال زدم !!
ادمارو قضاوت نکن !!