بدون شک خدای من با خدای تو فرق میکنه به اندازه همه ادمای دنیا خدا وجود دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بدون شک خدای من با خدای تو فرق میکنه به اندازه همه ادمای دنیا خدا وجود دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جملت سنگین بود (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرفا رو به یه بچه بگی بت میخنده !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Metal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخصوصا یه خط اخر ..
وختی موضوع یه بحثی رو باز میکنی منم همونو ادامه میدم انتظار نداشته باش قبول کنم هر حرف تو ..
این جواب حرف من نبود...من گفتم خدای بی قید و شرط میخوام .....خدای همیشه حاضر نه خایی که واسه رسیدن بهش واسم یه شرط گذاشته باشه!!نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Metal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قل هو الله أحد !!!
اون خدا نمیشه ، پاسخگو ۷۱۹ بفرمایید میشه (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونی چرا یه دین واحد نداریم؟؟نقل قول:
چون همه میگن ما حقیم و بقیه نیستن...
اینا میگن خداشون یکی ولی واقعیت اینه خودشون هم قبول ندارنش!
خدا یکی هست اره ولی تهریفایی که ازش میشه به تعداد ادماست
اینکه میگم از دین نباید فقط جملات سنگین عربی رو فهمید خنده داره یا اینکه میگم واسه مسلمون بودن الله اکبر گفتن کافی نیست و باید درکش کرد وگرنه میشیم مثل داعشی ها ؟نقل قول:
اصلا جملاتت رو حال میکنم میخونم چون عین واقعیته (sm176)نقل قول:
به قول شاهین تون ، راه اونا به چاله و راه شما به چاه ست !!!
دیگه حرفی ندارم حرفامو زدم حرفاتونو شنیدم
همین که فهمیدم هنوز نمی دونید خدا یگانه ست تا تهش رفتم
شب خوش (sm10)