نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)
(شکلک وحید)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)
(شکلک وحید)
شما صفحه اوله سایت رسمی رو هم دیدین؟؟نقل قول:
مگه همون کاوره اصلی نیست؟؟
بله دیدم...ظاهرا خیر..فقط بخشی از کاور!نقل قول:
نوشته اصلی توسط eagles [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور اصلی یه عکس گربه ست که سینجول طراحی کرده و این نیز از اتفاقات منحصر به فرد این آلبوم است (sm2)
به نظرت کاور اصلی خیلی از این فضا دوره و اجراش متفاوته؟! من که بعید می دونم(sm55)نقل قول:
"ورود به سایت" رو زدین؟؟قایقه کامله که وسطش اسمه آلبوم و محسنو نوشتهنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظاهرا که کاوره کامل همین باید باشه
همیشه اول فصل بهــــار می خندم
تو دیده ای چقدَر بی قرار می خندم
ولی نیامدی امسال ، حال من خوش نیست
عجیب نیست کـــه بــــی اختیــار می خندم
(sm50)
نه بعیده تو همین فضاست اما احتمالا ملموس تره منظورش! نشانه های بیشتری باشه فکر کنم....نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eagles [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان مطلع میگن نیست! و نظز من هم بخواین میگم که کاور البوم نیستنقل قول:
اپتیموس پرایم (sm66)
هی پارس می کنند شب و روز در سر
م هی طعنه می زنند بــه اشعـــــار دفتر
م « این آب هندوانه به تو نان نمی دهد » :
دیـــروز با کنـــــایه بــــــه من گفت مادرم
صد بـــار گفتـــــه اید چــــــرا ول نمــــی کنید
خسته شدم ... خدا... به شما چه که شاعرم
اصلا ً اگر نخواست کسی زندگی کند ...
این روزها برای تــــــــو ای مرگ حاضرم
حتی بمیرم و غزلـی تازه تر شوم
تا چشم دشمنان خودم را در آورم
گفتم کـــه آدمند غزل گیرشان کنم
افسوس آدمند بلی !! خاک بر سرم
انکار می کنند مرا ، خنده دار نیست ؟
از هر جهت که فکر کنی از همه سرم
اما غــــزل ؛ بـــــه حاشیه رفتیم الغرض
من شاعرم همیشه ، کمی هم کبوترم
پرواز را بلد شده ام چند سال پیش
از ترس این جماعت نادان نمـی پرم
شب توی شهر رسم کبوتر کشان که بو
د سنگـــی یواش آمد و در گوشه ی پَــرم...
محمد ارثی زاد
......................
ممکنه، تنها کاری که از دستمون بر میاد انتظار کشیدنهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm174)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm30)
گرگم به هوا , هوا زمینه هر کی نشینه گرگه زمینه....(sm50)
ساعتای کُشنده خماری!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت میدم , پشت سر من , من مسافر , گریه نن کریه نکن گریه نکن ...
روحش شاد (sm10)
تبلیغ اپراتور ایرانی در بازی بارسلونا و لوانته (رایتل) (sm77)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم بهترین کار زمان انتشار آلبوم دیسکانکت شدن از اینترنت به خصوص فروم های هواداریه چاوشیه که اولش سر هر ترک اینجوری(sm77) میشن و وای فراتر از شاهکار بود و از این دست دیالوگ ها تراوش میکنن، باید 20 دور آلبوم رو تنها گوش بدی هر چیزی رو دوست داشتی خودت دوست داشته باشی و ذره ای تحمیل ذهنی نباشه و سوی و سمتی خاصی به قطعات پیدا نکنی (نظر شخصی بی اهمیت(sm172))نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) بازیو دیدم اما اصلا متوجه نشدم
بهترین کار ممکن....(sm50)نقل قول:
به دور از هیاهو و هیچ پیش درامدی!
اما خب ما خیلی وابسیته شدیم دیگه....سخته دور باشیم تو اون حال و هوای انتشار و .....(sm169)
موري كه خيلي وقت پيش اومد واسم پيغام گذاشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسا اكثرا مياد تشكر ميزنه و ميره (sm25)
کار دیگه ای از آلبوم لو نرفت ؟! (sm50)
وصیت نامه رو هواست
(sm50) يه چند وقت ديگه جوري ميشه كه آهنگ از حلق محسن نيومده بيرون همه ادعا ميكنن آهنگ رو دارن
آره سخته، فیدبک ها رو نمیشه دید نزدنقل قول:
خشكسالي در زمين بيداد و غوغا ميكند ... (sm50)
این استودیو 103 باعث و بانی لو رفتن کارای محسن بود ، قبل ساختن این استودیو دو سه سال بود هیچ کاری لو نرفته بود جز کابوسنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان محسن ازونجا رفته و استودیو تختس ، این البوم به سلامت بیاد بعد اون دیگه فکر نکنم به این سادگیا کاری لو بره
شما که استادی اما خب یکم جهت و سمت و سو واسه سلیقه من مخاطب ِاماتور همچین بدم نیست (sm10)نقل قول:
(sm59)ديدي گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درو برشم خیلی شلوغ شده بود این چند وقت اخیر....بهتره یکم خلوت تر شهنقل قول:
اذان ميگه (sm148)
احتمالا اشهدي چيزي ميخونه (sm120)
چه شود (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) آقا من تا حالا سر هيچ آلبومي اينقدر استرس شنيدن كارها رو نداشتم (sm1)نقل قول:
من انتظارم از البوم خیلی بالا رفته....امیدوارم ناامیدم نکنه (sm50)نقل قول:
(sm170)(sm81)نقل قول:
منم همينطورنقل قول:
اينجور كه ممر پست گذاشته كه آلبوم بي رحم تموم ميشه و اون دختره كامنت گذاشت دزيره يه كار خيلي جذاب ِ اصن ديگه بدجوري عطشم زياد شده خخخخ
تیکه ی بدی بود، جاش موند(sm10)نقل قول: