من در کل دوست دارم خودش بسازه اما توصیه میکنم این آهنگ رو اگه بدون توجه به اینکه خودش نساخته گوش کنید فکر میکنم دوستش داشته باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
من در کل دوست دارم خودش بسازه اما توصیه میکنم این آهنگ رو اگه بدون توجه به اینکه خودش نساخته گوش کنید فکر میکنم دوستش داشته باشید
بخدا اصلش همینه...من گفتم بازم میگم اینجا بعضیا درگیر اسامی هستند نه خود آهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میترسم؟؟
شادمهرم تو آلبوم جدید ابی هست ؟
آره خودشه...من تو پیج shadmehrlive هم گفتم ولی ادمینش اومد دایرکت گفت اگه میشه اسمشو نگید تا خود شادمهر رسما اعلام کنه تو هم نمیخواد بگی گناه داره یارو(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونم اینو لااقل به راحتی بگم که حداقل دور شدی رو میشوره میبره(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه متاسفانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fereydoon1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fereydoon1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی تو میگی معرکست پس حتما معرکست(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ آخرِ ادوین ترانه و آهنگش از محسن شیرالی و حسین قربانپوره!
خیلی بد بود اوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره تو کارنامه هرکسی کار قوی و ضعیف وجود دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود جان بسته به سلیقه س دیگه من فقط میتونم بگم همه پسند هستش و ریسکی نیست یه اسلوی شادمهریه توی کسایی هم که واسه شادمهر کار کردن قربانپور بیشتر از همه سبکش شادمهریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم شعرش مث بقیه شعرای شیرالی که داده به بابک جهانبخش بازی با کلمات نباشه
(sm127)نقل قول:
این آهنگ حامد برادران کاور کدوم آهنگه؟!(sm55)
شادمهر خودش در به در دنبال یه مشت بچه میگرده کار براش بسازن
اون وقت انتظار دارید برای ابی کار بسازه؟
گند بعدی قربانپور هم در راهه
شروع شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخصوصا رابطهنقل قول:
کدوم اهنگشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی از پیشم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبیه کاراییه که واسه طلیسچی ساخته، شعرش هم از خود طلیسچیهنقل قول:
حس میکنم کاور یه آهنگ خارجی باشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگش قشنگه من دوست دارم این مدل اهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دوس دارم :-)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
اواسط هفته آینده پخش آهنگ جدید(sm118)
خود شادمهر به زودی پست میذاره و تاریخ دقیق پخش رو اعلام میکنهنقل قول:
کار جدید خواجه با میلاد هاشمیه!(sm59)
خواجه امیری کاراش با افکاری یه چیز دیگه میشهنقل قول:
مثل اهنگ باید برگشت
خواجه با افکاری تکمیل میشه
دقیقا، همین شد که آلبوم آخرش چرت بود :|نقل قول:
داشتم کنسرت دیروزه ابرو گوندش یکی از بهترین خوانندهای ترکیه رو نگاه میکردم. تو خیلی از اهنگهاش از صدای بک وکال خودش استفاده میکرد و حتی خیلی جاها میکروفن رو میاورد پایین و صداش پخش میشد. همه هم لذت میبردن. الان دیگه گویا اینکار عادی شده و ایراد حساب نمیشه.
یه تیکه از شعرشو ندارید؟
من میترسم...نقل قول:
زحمت کشیدی (sm128)نقل قول:
یه تیکه خوبشو بزار (sm173)
تیکه خوبش از همینجا شروع میشهنقل قول:
کنار من نفس بکش که پر شم از هوااااای تو...(sm81)
آخه این چِش بود لامصب!!!
(sm127)نقل قول:
چطور البوم ابی از نظر تو چون شادمهر توش نیست به درد نمیخوره اما اهنگ های چرت و پرتی که خود شادمهر داره میخونه تو مایه های سببه برات؟نقل قول:
این اهنگ جدید رو هم بگو تو مایه های کدومه که بدونیم