من با کی ام ..
نمایش نسخه قابل چاپ
من با کی ام ..
خوابیده الان .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست میگم اخه من پشت فرمون قیافمم خیلی جدیه ماشینمم که ببینن کلا خایه ادرس خواستن پیدا نمیکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاوه آرومتر ما ما کن ..
سینجول برو به جقت برس پارازیت نده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم خودم.این هم دریاداره هم کُس و مدل.کلا عکساش لختیه من نمیدونم از چی ناراحت شده.البته اون عکسای لختی رو نمیدونم چطوری بوده لاپاش پیدا بوده نبودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه 2 بار کردن خوبه . (sm2)
2 بار؟کس گفتیا.یک گوشتیه که هر روز باید ترتیبشو بدی.فقط قدش یه ذره کوتاهه قیافشم خوبه ولی بعده 4-5 بار سرشو باید بکنی زیره پتو(sm2)
البته سینجول توجه کنی نوشته USMC Veteran یعنی کهنه سربازه قدیم ارتشی بوده.الان اگه ارتشی بود که نمیتونست از این کارا بکنه و بره ممه پروتز کنه