میلی دیشب میخواستم اساسین 1080 4 گیگی بگیرم بعد دیدم تاینی هم انکود کرده زیره 2 گیگ امروز دیدم چندثانیه یه بار یه تیک ریزی داره
موندم ببینم یا نبینم من عاشق اساسینم(sm81)اتزیو خدا رحمتت کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
میلی دیشب میخواستم اساسین 1080 4 گیگی بگیرم بعد دیدم تاینی هم انکود کرده زیره 2 گیگ امروز دیدم چندثانیه یه بار یه تیک ریزی داره
موندم ببینم یا نبینم من عاشق اساسینم(sm81)اتزیو خدا رحمتت کنه
x265 گرفتم من از فردا دانلود مشکلی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
720 که همه رقمش بود من 1080 میخواستم فقط یه evo بود و تاینینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید همون 4 گیگیو میگرفتم الانم تو تلویزیون میذارم اگه دیدم تیکش اذیت میکنه نمیبینم
نگیر ، تا انکودرای دیگه اش هم بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدا بلوری بیاد شانیگ میگیرم ولی من اینو فوقش امروز فردا باید ببینم نمیشه صبر کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Evo 720 بگیر پسنقل قول:
اولین تریلر فصل هفت گیم آف اومد
تاینی ولی قبلا یه بارم اینطوری شده بود یه فیلمی وب بود ولی از mkvcage اونم تیکه بدی داشت
اینو الان دارم میبینم خیلی اذیت کننده نیست ولی این فیلم لیاقتش بیشتر از این حرفاست
همون 4 گیگیه عمرا تیک داشته باشه امشب بسته میزنم 4 گیگیشو میگیرمنقل قول:
الانم میشینم همون افلکو میبینم