خوب است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نصف و نیمه دیدمش امشب میشینم کامل میبینمش .نقل قول:
بعضی ها حرفشون از دهنشون درنمیاد ، فقط میان یه چیزی بگن که اعلام حضور کنن و بگن من هم هستم و در صورتی که اصلا وجودشون واسه کسی مهم نیست .
خوبه - راضیم ازش .
picofile چی شده !
حسن علیشیری رو گرفتن ...
فازه این مترجما چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 تا ترجمه دیگه هم اومد که البته یکیش کینگ دی وی دی کـیریه.اگه تونستی یه مقایسه بین اون زیرنویس اولی و زیرنویسی که نوشته کوروش بکن
ها!?؟!
همین حمید جلیلیانه بهترِ واسه سایت سابتایتل پدیا ترجمه میکنهنقل قول:
20:30 از موزن میگه ..
نه منکه نمیخوام عوضش کنم از ترجمش راضی بودم ولی وقتی کار تموم میشه باید یه چک نهایی با دقت بکنن که غلط املایی نداشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
BKنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]