(sm77)(sm120)تو باید فیلم نامه نویس می شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)(sm120)تو باید فیلم نامه نویس می شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بابا ، کاستا همیشه وحشی بوده ، بازی رئال اتلتیکو هم همیشه گفته که کاستا وحشیانه بازی میکنه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورینیو به خاطر یاغی بودنش توهین شنیدنش امری عادیه اما ونگر رو نمیشه چیزی بهش گفت چون همیشه یه سری چارچوب اخلاقی داره
سه شنبه عادل دوباره گریه میکنه (sm2)
این حرف ها نشانه ی سودا نیست (sm50)
والا تا جایی که یادمه همیشه مقابل غارسا واسه عادل کاستا میشد وحشی ولی جلوی رئال رابین هود و قهرمان بود (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سند حرفمم برنامه فوتبال 120 خودشه(sm98)
سجاد آوتارات چرا محسن این سَمتی شده (sm120) به راست داشت نگاه میکرد(sm120)
(sm120)خودم این سمتیش کردم چون فروم از راست به چپه (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه من از عادل دفاع نمیکنم ، اصل حرفمو ول کردی چسبیدی به عادل و کاستا ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خری
آها ، جالب شده (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]