میاد اون لحظه که هرجا دنفس ها بوی تو داره دلم درانتظاره
دوباره برکرد (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
میاد اون لحظه که هرجا دنفس ها بوی تو داره دلم درانتظاره
دوباره برکرد (sm25)
(sm169)
ممر از امید جهان یاد بگیر دیدی چه زود آلبومش مجوز گرفت (sm120)
از دو سه هفته دیگه برنامه 3تا آلبومو با ماکتاشون میدم تهیه کننده پیدا شه (sm50)آلبوم اول پاپ..دومی راک بلوز..سومی جز
سکوت کن ، سکوت کن ، سکوت خیلی بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)قربانتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل من فعلا هزینه تولیده بعد مجوز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساختمان خواستی بسازی به خودم بگو ..ربطشم نمی دونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور شیطان پرستی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]