چیزی نشده یعنی چی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چیزی نشده یعنی چی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه منظوورت در مورد تبلیغ بود که گفتی به نظر منم شوخی نبود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم میشه هر حرفی رو به شوخی هم زد ولی به شرط اینکه طرفت آشنا باشه باهات .
ا(sm51)
دلمو شکوندی (sm175)نقل قول:
تو کاربری هستی که الان از من و خیلی های دیگه هم فعال تری و خیلی فایل آپلود کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پی این حرفا نباش .. چیز بدی هم نگفتی تو تاپیک . خلاص (sm111)
بازم افتاب غروب کرد و شب اومد (sm50)
مرسی هادی جان (sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
چه فایده شب میشه دوباره صبح میشه. صبح میشه دوباره شب میشه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تو نمیفهمی تو نفهمی (sm2)نقل قول:
(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید گودرزی خواننده شد اونم با کی میلاد بابایی آخه چرا میلاد خودت تنهایی نخوندی (sm25)
(sm54)
همه دارن از رو دست هم تقلید میکنن میگه فلانی هم خواننده ست من چرا نباشم
(sm50)
آره دیگه فقط فقط تنها بازیگری که صداش عالیه محمدرضا هدایتی (sm127)نقل قول:
عجیبه که من تازه بااین خواننده اشنا شدم(sm54) بابک راهنمایی کن @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باسیاوش قمیشی و اریک و منوچهر چشم آذر همکاری داشته و الان معلوم نیس کجاست(sm50)
این اهنگ خیلی خوبه تنظیم اریک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه میکروفون داره با یه لیست اتّهام . . . (sm50)
و من برم جایی که بشه نفس کشید . . . (sm50)
ولی حیف که زنده گی رویا ست فقط . . . (sm50)
آهنگ غریبه سیاوش قمیشی رو هم این خواننده خوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره حمید درسته الان هم متوجه شدم فوت کرده(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک آلبوم بی کیفیت ازش دارم
آره 4 روز پشت هم رفتم دانشگاه خستم...نقل قول:
سهند تو ازش البوم نداری؟
یادمه دوتا موزیک ویدیو خیلی قدیمی ازش داشتم که یکیشو انگلیسی خونده بود
فکر کنم باتوجه به سابقه خرابت بیشتر دچار خستگی چشمی شدی تا جسمی(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تموم بی شعوریت دوست دارم (sm19)نقل قول:
فکر کنم کارشو با خوندن ترانه های فرنگی شروع کرده و شهید قلب تاریخ هم کاورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رجب فیلم آخرت خیلی مزخرف بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید(sm176)نقل قول:
آخه ، منه دیوث ، چه جوری اینو باور کنم !؟ (sm81)
آدمی که می گه : از لفظ حاکمیت حالم به هم می خوره . . . (sm3)
همه جا کشید . . . (sm50)
هرکسی ی قیمتی داره(sm50)
به دلایلی بعضی از صحنه هاش سانسور شده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(( مبارزه با آذربایجان تو بوکس و .... ))
تو شش جبران میکنم
اتلتیکومادرید دیوث جلوی قره باغ داره دفاع می کنه!!!
آهنگ با کیفیت ازش موجود نیست...حالا آرشیو نگا میکنم ببینم چی دارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]