یحتمل هر بازی یه نیمه پخش میکنن(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یحتمل هر بازی یه نیمه پخش میکنن(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرسنجی دیشب (sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور روشون شد اصلا این اسما رُ کناره م بذارن نتیجش بماند (sm120)
موردی نیست! صحبت میکنم باهاش (sm176)
معمولا فقط شکم میارن محسن کلا سایز اضافه کرده (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث شد در موردش کیروشی پوره دیگه میخواست مسی رای بیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارادونا-زیدان-رونالدو-ماتئوس(sm111) با کمی ارفاق کریس رونالدو وبعدشم بهترین بازیکن تاریخ(sm2)
راستی فرمائلن هنوز مصدومه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)دیشب 120 زن این یارو دونده رو نشون داد چقد خوشگل بود بعد چقد مسخره مرده
من قبلن خبرشو دیدم تی وی منتهی اونجا نفهمیدم این دوندس ! (sm25)تو المپیک چقد سر صدا کرد
آره(sm2)نقل قول:
فکر کنم جانباز 90 درصد ه (sm2)
(sm2)نقل قول:
اخراج(sm120)نقل قول: